Instagram @ejlaz91

Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

Trädgårds projekt

Heej!
Nu var det ett tag sen jag skrev här😅 Glömmer ibland bort att jag har en blogg haha. Man är så tankspridd nu som mamma.

Men har startat igång lite projekt nu här på tomten. Håller på att fixa en hörna som bara växer vilt med massa mög som jag grävt ner lite och sen lagt en duk över så inget ska växa där och sen är tanken att det ska läggas en massa sten där men tre säckar räckte inte. Så där tog det stopp.

Så började gräva ur dom gamla pallkragarna för allt ska bort där tror jag. Ska spara en del jord och sen är tanken att vi ska fylla igen fiskdammen med resten av jorden. Men Oskar ville inte vara där så fick pausa det med😅

Så då började jag olja trappen ist medans han tittar på Babblarna. Och den blev jag klar med haha.

Gillar

Längesen nu

God morgon världen.
Det var ett tag sen nu man skrev lite men känns som att tiden bara springer iväg vissa dagar. Ibland vet man inte riktigt vad man gjort😅 men blir väl lätt så nu när man har ett kiddo att tänka på. Som dessutom ska upp kvart i 5 VARJE dag nu. Så blir långa dagar. Och på kvällen blir man helt död.

Men igår fick jag hem ett paket med min nya mascara. Den är så himla bra så kommer fortsätta köpa den så länge den kommer finnas. Sen snackade jag lite med Pernilla som undrade vad jag önskar mig nu när jag blir 30!! 😲 kan inte fatta att jag blir 30. Vart tog tiden vägen lixom. Men önskelistan är redo haha önskar mig typ bara skönhetsprodukter, X-lash, champagne och Dr Pepper🤣 Kan inte komma på något behövande. Så den helgen vi ska fira mig kommer att vara lång då vi delat upp det i tre dagar så vi inte ska bli för många.

Har inte firat en födelsedag ordentligt sen jag blev 25 så kan ändå bli lite kul 🥰  Så får hoppas att den helgen blir perfekt så man kan piggas upp lite.

Gillar

Tisdag

Go kväll på er.
Idag känns det som att man bara har funnits i en dimma😅. Hämtade ut mina ansiktsmasker idag, var så längesen jag köpte det. Lill fisen har varit på dagis idag och blev så glad när jag kom och hämtade. Han gillar inte alls att bli lämnad där.
Men imorgon är han ledig så får se vad vi ska hitta på då.

Som vanligt så hoppas man på en tidig kväll för jag är så trött😴

Gillar