Instagram @ejlaz91

Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

Underbar dag

Go kväll.
Idag har det varit en perfekt dag fast man sovit typ tre timmar. Hållt på och fixat och donat i mitt växthus, till och med sått lite bara för att se om det kan växa fast det är lite kallt på natten. Funkar det inte så får jag bara göra det igen om en månad.

Sen grillade vi lite grillspett och Oskar lekte med sina leksaker. Nu är vi precis där vi vill vara. Som en familj i vårt lilla hus 😍 Älskar livet

Gillar

Fullspäckade dagar

God morgon.
Känns som att dom senaste dagarna har bara sprungit förbi. Äntligen fått min telefon så jag kan börja uppdatera igen.

Varit hos läkaren och pratat om min rygg men han verkar ju helt världelös. Han kom inte med något nytt som jag inte redan visste och han ska skicka mig till en ortoped och en ny röntgen. Blir så trött på vården ibland, eller ja vissa läkare rättare sagt.

Så jag ger upp med att få hjälp med ryggen och får göra det bästa av det som jag själv kan göra.

Idag ser det ut att bli sooool så hoppas på att vi kan vara ute hela dagen😍 Fast jag sovit mellan 02 till 04 så känner jag mig "pigg" haha. Så får passa på då.

Gillar

Att aldrig ge upp

God morgon.

För tre år sen var jag i en annan del av livet. Kom upp som påminnelse på FB igår. Minns inte ens att jag lagt upp bilder från den tiden på FB men det hade jag. Blir gärna inte påmind om den tiden. Jag har aldrig läst mina journaler som nykter och jag vet att jag en dag måste bearbeta det som hände och tiden på psyk. Många vet inte vad som hände mig för jag sa bara att jag hade gått in i väggen pga jobbet.

Nu när jag börjar få tillbaka mer av mig själv efter att blivit mamma så kommer tankarna upp och jag undrar ofta vad som hände där inne, jag minns bara små delar av dom tre månaderna där inne. Jag såg inte ens ut som mig själv. Mina ögon är döda och jag var inte riktigt där. Bilden påminner mig bara om smärta. Då trodde jag aldrig att jag skulle vara där jag är idag. Man måste vara stark i livet för att ta sig dit man vill och aldrig ge upp. Jag är ett levande bevis på att allt verkligen går om man verkligen kämpar och inte bara ger upp och tycker synd om sig själv. Någon annan kan aldrig fixa dina problem men man kan få mycket stöttning från bra människor.

Tavlan fick jag av en tjej på min avdelning och den kommer jag alltid att spara för att påminna mig själv om att aldrig ge upp hur tufft det än är


Gillar