Instagram @ejlaz91

Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

LÖRDAG

God morgon!

Denna veckan har det varit kaos med allt fast på ett bra sätt. Så man har inte hunnit sitta ner och ta tag i andra saker. Men nu är iallafall inskolningen på gång🥳 Och han är så himla duktigt. Till och med pedagogerna är chockade haha.

Han är inte ledsen och är så social med dom andra så vi testade att lämna honom en timme där igår för att se hur han reagerade och det hade gått  bra. Så vi ska ha honom där tre dagar i veckan 5 timmar. Så då kan man hinna göra saker här hemma eller sova haha nej men ska bli skönt att börja pula i trädgården så fort det blir lite varmare.

Hoppas på att vi får en bra och fin vår/sommar.

Gillar

Inskolningen

Heej heej!

Idag har Oskar haft första inskolningen. Gick superbra och man såg riktigt hur han ville leka med andra barn men jag är så nervös att något ska gå fel i med han är så liten och dom andra barnen är minst 6 månader äldre än honom, så kan nog hända att han blir lite utanför ibland.

Men vi får hoppas det inte blir så. Där var bara en annan pappa där med som höll på med inskolning så som tur är får Oskar mycket uppsyn sen när jag kommer lämna han där. Men känns lite i mammahjärtat 😭 vill inte att han ska bli stor, han är ju min lilla bebis.

Så denna veckan kommer man ha fullt upp med dagiset iallafall. känns skönt att ha något att göra ett par dagar med honom eftersom jag ska vara med där tills nästa vecka.

Gillar

Happy Days med lakrits

Idag fick man hem lite speciellt Gottis😋
Jag älskar även saltlakris utöver ostbågar och kinder haha. Fick svenskjävlar sist av Babe men dom åt jag upp så snabbt så beställde en burk till och sen hittade jag något annat super salt.

sen kom en fågelmatare med i korgen😅 så fick bli gottis till fåglarna med haha.

Gillar