Gott nytt år + Födelsedag

God morgon på er.
Idag är det nyårsafton och Oskar fyller ett år. Kan inte fatta att det gått så snabbt. Tänk att jag har varit mamma ett helt år nu!!

Så idag ska vi ha ett litet kalas för Oskar, blir bara dom närmsta i familjen. Sen ikväll ska vi till skoglösa och fira nyår🎇🎆

Så idag blir det full rulle hela dagen och kvällen.

Gott nytt år på er 🎀

Gillar

Nyår imorgon

God morgon på er!
Då var det snart nyår och Oskar fyller dessutom ett år då😍 Lilla Lilla fisen vår. var har tiden tagit vägen egentligen. Men nu börjar man känna mer och mer att jag vill ha ett barn till. Så hoppas på att kunna bli gravid 2022 och få ett till 2023🥰

Hinner jag jobba lite innan och leva lite innan nästa barn. Plus Oskar hinner bli större och mer självständig. Har lite vi vill hinna fixa här hemma i sommar. Ska försöka göra klart framsidan, vi har lite spännande planer på hur vi ska göra där vi hade en damm. Kommer bli sjukt fint. Längtar redan tills vi kan dra igång det projektet. Och sen ska vi måla och olja lite så det blir snyggt och fint här.

Gillar

Nu är julen över

God morgon på er.
Nu är äntligen julen helt över här. Varit full fart här nu i ca 5 dagar, så nu vill jag bara kunna sitta ner och andas ett par dagar och bara ta det lugnt.

Oskar har sovit sjukt oroligt efter allt stök och stoj och drömmer sjukt mycket, så i natt var det bara att ta upp honom tills han slutade skrika. Så tror att han med behöver få chilla lite nu och vara hemma.

Blir godis och film heeela dagen😍

Gillar