Instagram @ejlaz91

Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

God morgon

Idag blir det full rulle med julsaker. Ska lämna Oskar till brorsan idag medans vi ska storhandla mat och fixa alla julklappar. Så kommer vara helt slut ikväll 😅
Men vill bara ha allt fixat så man slipper göra det dagen innan julafton. Så kommer bli mycket shopping idag. Måste komma ihåg att köpa till alla julklapps spel med. Lika bra att börja göra en lista jag kan gå efter idag.

Gillar

New in

God morgon ❤️
Igår kom det lite paket här. Har velat beställa leggings och mjuka byxor länge nu för allt jag har är ju 10 år gammalt och hål i. Inget är helt längre haha. Så fick hem två byxor som är super mjuka och ett par leggings.
Sen kom posten med hemleverans, mina Nocco är här! Äntligen. Skönt att slippa handla hem två och två hela tiden. Bättre att ha ett flak hemma.

Sen ikväll blir det att hämta ut min medicin till mitt diskbråck, det har öppnats upp på nytt. Jag skulle ha fått hjälp redan när jag blev stel i ryggen för det var ett tecken på diskbuktning och då hade dom kunnat trycka det rätt och man hade varit mer försiktig men det finns ingen tid till ro och vila här hemma så jag har bara kört på som vanligt efter ett par dagar och då har det brustit igen.

Så nu vill man testa en kortison spruta runt nerven. Och då lägger dom även en dos bedövning där. Så ska kortisonet lugna irritationen runt nerven så man får mindre smärta. Så håller tummarna att jag får en tid inom rimliga veckor till Malmö. Hade varit skönt om man kunde vara bättre till 2021.

Gillar

En bra dag

God morgon världen!
Idag hoppas jag att det blir en bra dag/kväll. Jag behöver lite flyt här nu. Vi har fått svar på Oskars natt undersökning. Jag var inte galen som alla trodde med hans sömn. Alla sa det är bara en fas bla bla men att en bebis vaknar konstant VARJE natt sen han var tre månader, och är ledsen och har panik är inte som det ska vara och jag hade rätt.
Han har många ansningsuppehåll på nätterna vad dom kunde se så nu ska dom undersöka om det är halsen eller näsan problemet sitter. Så tills nästa år hoppas jag att allt är fixat och klart så han kan få börja sova normalt. Och vi med. efter snart 11 månader av sömnlösa nätter så är vi slutkörda. Så den 2 december lär vi få veta mer❤️

Gillar