Instagram @ejlaz91

Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

Tuff dag att vara mamma

Gud! Nu är mina öron verkligen helt slut här. Vill inte höra något ljud mer fören när han ska vakna i natt. Han har varit på så dåligt humör idag och skrikit och skrikit. Jag och Babe är verkligen helt slutkörda i hjärnorna. Ska bli skönt att få sova och koppla av lite nu.

Hoppas verkligen att han är på bättre humör imorgon 🙏

Gillar

Kommentarer

Sömn analys

Heej på er!
Då var kvällen äntligen här🙏 är så himla trött nu. Var ju på sömnanalys igår och sov över på csk. Det var inte lätt kan jag säga att göra det med ett barn man inte kan säga till och som förstår.
När damen hade koppla på alla maskiner och sladdar så ville inte han vara stilla och sova hehe. så fick mörka ner hela rummet och bära omkring på honom så han blev trött. Men så klart precis innan så slet han ut den man har i näsan som jag tror mäter något med andningen. Så det kom aldrig med på resultatet. Men men man kan inte få allt.

Han kom aldrig till ro där för att somna hårt så han vaknade hela tiden plus man var nervös att han skulle sno in sig i sladdarna. Så man låg ju med ett öppet öga hela natten och hade koll. Men nu är det över iallafall, så himla skönt.

Nu ska jag bädda ner mig till en skräckfilm och jordnötsbågar och skita i mobilen😅 Behöver koppla av lite i lugn och ro. Hjärnan är alltid på högvarv. Börjar känna av lite utmattning nu så måste försöka ta det lugnt mera.

Gillar

Kommentarer

Idag händer det, sova på CSK

Heej på er!
Idag ska äntligen utredningen med hans sömn påbörjas. Vi ska göra en sömnanalys på Csk i natt. Så jag och Oskar ska sova där eller ja sova och sova blir det inte så mycket av hehe. Tur Patrik laddade ner någon app till mig där man får tillgång alla världens kanaler😁 så ska lätt sitta och kika på den inatt.

Hoppas hoppas vi kan få svar snart varför han vaknar så mycket 🙏

Gillar

Kommentarer