Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

Vi prövar allt just nu

Go kväll på er!
Idag ska vi se om vi kan bryta hans mönster med att vakna varannan timme hela nätterna. Man börjar bli duktigt trött och hjärnan känns som mos. Jag hade klarat av att vara lite trött om man bara fick 5 Tim sömn sammanhängande men nu får man kanske 2-3 på natten och dagen får man kanske ihop en timme av alla gångerna han själv sover. Så jag mår inte så bra i kroppen och har konstant huvudvärk😓  Vi har inget att förlora på att testa olika saker nu. och försöker samsova i våran säng med han på dagen, det gick bra idag men sen vet man inte om de bara var tur😅 Vi får hålla tummarna nu🙏

Gillar

Kommentarer

Fransböjning hemma

Vilken perfekt dag😍 Fick sällskap av Annelie så hon hjälpte mig här hemma idag, så fick både mat och presenter. Så himla snäll och omtänksam❤️ Hon vet verkligen hur man piggar upp en i tuffa tider. Så passade vi även på att färga och böja fransarna. Fungerade superbra så nu behöver man aldrig gå till en salong för det👌 Kan man vakna upp för att se lite piggare ut med. Underbart nu när man är en trött och sleten mamma haha.
Så nu hoppas jag iallafall att Oskar sover mer än till 12 i natt så jag hinner sova lite mer så nu blir det sängen.

Gillar

Kommentarer

Hemmagjord Langos

Ikväll blev det hemmagjord Langos😍 eftersom det inte blir några marknader i år så får man ta marknaden till sig. Men gott blev det iallafall.
Idag är sista dagen på Andreas semester så då får man fira till det lite extra gott.
Nu ska man klara av allt helt ensam i 4 veckor, eller ja inte helt ensam men man ska orka fixa allt hela dagarna nu och sen orka ha hand om Oskar halva nätterna, stackaren drömmer massa mardrömmar nu och är jätteledsen på natten. Jag hoppas detta går över väldigt snabbt för det är inte mycket sömn någon får just nu.
Hoppas att turen snart ska vända med sömnen, den har vi inte haft så mycket tur med sen han kom😅 På 6 månader har han sovit 4 hela nätter igenom annars har det alltid varit upp på natten.
Så nu ber vi🙏 efter lite tur tack.

Gillar

Kommentarer