Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91Instagram ejlaz91

2019/2020

God morgon på er!

Tänk att snart är 2019 slut och 2020 står för dörren. Jag känner bokstavligen talat så hände det mycket 2019, jag fick veta i april att jag var gravid, maj fick vi veta att vi fick huset vi hade kollat på och flyttade redan den 15 juli. Och våran lilla loppis dyker med upp 2019 så jag känner inte att det finns något som kunde vara bättre i år🥰 .

2020 ska jag bara fokusera på att må bra och njuta av livet och det vi har. Jag vill komma i form efter förlossningen så fort som möjligt, så kommer att ut och gå en del och tänka på träning (Dom dagarna man orkar så klart) Sen till våren blir det en del att fixa i trädgården och sommaren ska vi bara ligga i poolen och dricka drinkar😉     Så jag hoppas på ett lugnt och bra 2020.

Gillar

Kommentarer

Mood today

Go kväll på er!
I natt har det verkligen varit en skitnatt🥴 Haft ont i precis allt och varit på så dåligt humör sen värkarna kom igår. Var tvungen att kolla rundor hur länge man kan känna så här och jag kan tydligen ha värkar i flera dagar INNAN det ens händer något och det kan hända något i natt. Så nu står man ju bara på helspänn och Andreas är mer nojig än mig och tror det är dax varje gång jag säger Aj😅. Så nu säger barnmorskan att det är extra viktigt för mig att få all sömn jag kan, om det så är på dagen, bilen eller ståendes haha. Så nu dessa dagarna ska jag bara koppla av och tänka på mig själv. Jag insåg innan idag att BF är ju nästa vecka redan så det är ju så nära som det kan bli. Ska göra som pälsbollen och vila till en film nu.

Gillar

Kommentarer

OBS 🎀

Jag kunde inte hejda mig i köket idag😅 I med vi inte vet när lilla loppis kommer så är det lika bra att göra de mesta klart även om de är två veckor kvar, så vet man med säkerhet att man får både julgodis och julmat. Så gjorde skinkan idag med🥰 Men tror jag väntar med janssonen tills nästa helg iallafal. Så nu ska det bli gott med en skinkmacka och vila ryggen en stund.

Gillar

Kommentarer