äckliga ångest

Det som jag har fått lära mig att det finns otroligt många som har svårt att förstå att det finns folk som lider av ångest och hur det fungerar.

För mig blir det att hela min värld rasar, jag blir arg, ledsen, och extremt dåligt självförtroende och självkänslan ska man inte ens prata om den värsta känslan när man får en ångest attack är att man inte är älskad.
Att destutom bli lämnad under denna stund är värst, det enda man vill är att den andra personen ska stanna och bara få en lugn och trygg.

Nu är Jag glad att mina attacker har minskat enormt. Men när dom kommer så är det så enormt jobbigt och jag kan absolut inte tänka klart någonstans,bröstet dunkar Och slår så hårt att man tror man ska dö alltså, man gråter hejdlöst och man vet inte om man är arg, ledsen eller besviken.

"lugna ner dig, skärp dig, det finns inget att få ångest utav" det är dom menningarna som jag avskyr mest utav allt när detta händer.

Men jag önskar att folk faktisk kan läsa på om ångest och panik ångestattacker. För det är väldigt få som förstår sig på det. Mest utav allt dom som faktiskt har någon som lider av denna jävla skit.
#panikångest

Och det är absolut inte lätt att leva med en person som har detta och värre blir det om du inte alls kan förstå hur en ångest kommer utav väldigt små saker.

Säger en sak: vet du inte vad det är och hur det påverkar en människa. Hållkäften och läs på om det.

  • Tankar
  • 226 visningar

Gillar

Kommentarer