Header

Idag har jag vakat av från arbetet kl 08.30 (började jobba 12.00 igår och vi har sovande jour) så nu tar jag det lugnt och håller på att förnya bloggen. provar koder för att göra så den är anpassad efter så som jag vill ha den. Men det är inte så lätt när all kodning ändras hela tiden, tycker jag. Men såklart när man inte har kodat så mycket senaste 7-8 åren. Så provar på helt enkelt.
Snart kommer snön, så ska försöka ta lite fina vinterbilder, för ooh vad jag saknat vintern. Så blir det fina vintriga och juliga bilder istället :) Första snön "pyttelite" kom igår, så lite vitt var det på backen och bilen, men idag lyser det med sin frånvaro.
Mycket har hänt sedan senaste gången jag skrev i bloggen. För det första har jag börjat arbeta på ett HVB hem med ensamkommande barn. Det är verkligen ett givande arbete där man känner att man verkligen kan påverka. Och jag kände att vården inte riktigt är för mig. Och efter att jag blev sjuk, så känner jag att jag behöver något annat, som jag kan utvecklas inom och som jag inte behöver arbeta mycket fysiskt pga mina axlar. Ett arbete jag trivs med och där jag har stora möjligheter att gå frammåt och som jag känner att jag vill utbilda mig mer inom. Läser för nuvarande en kurs vid folkhögskolan som heter Tvärkulturell krishantering. En superintressant kurs, ser fram emot första träffen, för denna utbildning har tre träfftillfällen, och varje tillfälle är 3 dagar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments