Header

God morgon! Har vaknat för ungefär en timma sedan, värmt en kopp varm choklad och njuter av vår fina vinterväder Det är för skutton första advent imorgon! Redan?! Förstår verkligen inte var tiden går. Och snart är det jul, nyår o.s.v. :)

Igår var jag ledig, tog det lugnt och satt med mitt virkande. Sedan lite donande hemma, och 17.30 åkte jag, kollegorna och chefen iväg till Kalix för att äta på restaurang, bowla och ha en allmänt trevlig kväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon! Idag är det lördag, och jag ska jobba, Ett 12,5 timmars pass blir det. Med roliga kollegor så tiden brukar gå snabbt. Imorgon blir det också jobb. vad har ni för er denna helg?

Förra helgen började jag plocka fram lite av julen. Städade igenom vardagsrummet och plockade fram julgardinerna och ett par tomtar. Så man får lite julkänsla. Utanför är det vitt men väldigt blött. Årets första blixthalka smyger nog fram om det fryser på.

Denna fina tomte här nedanför är köpt på Ica. Den är supersöt tycker jag, har ni satt upp några tomtar ännu?


Likes

Comments

Nu när första träffen på kursen är avklarad så är det bara att börja förbereda sig inför nästa träff som jag nämnde innan, som är i slutet av Januari. Dessa två böcker kommer jag i alla fall att läsa. Tror det var någon till, men kursledaren har inte ännu lagt in vilka böcker vi skall läsa i programmet First Class ännu, så får ju påbörja att läsa dessa.

Böckerna vi skall läsa är "I kroppen min" av Kristian Gidlund och boken "Tvärkulturella möten" av Carl Martin Allwood ochElise CFranzé. Har någon av er läs någon av dem? och vad tyckte ni om dem?

Självklart visar jag med min fina Personal planner från Kikki-k

Likes

Comments

God morgon alla Nouw bloggare, och alla andra för den delen! Idag är det Fredag! 😄
Den här veckan har känts lång för mig. Känns som att det varit något nytt hela tiden, men vem säger att det inte är bra?

Veckan började med att jag på Måndag morgon körde till Kalix folkhögskola! Första träffen med klassen och kursledaren Ulf Lidman. Ooh! Gu vilken härlig grupp vi är. Kände verkligen att vi "connectade".

Vi har skrattat, gråtit och diskuterat om allt mellan himmel och jord. Hade hört mycket pisitivt om vår kursledare, men jag hade endå aldrig trott att han kunder vara så härlig, så intressant och så klok. Ser såå fram emot nästa träff som är i Januari. varje träff är tre dagar lång.

Jag kom hem från utbildningen på onsdag eftermiddag. På Torsdag gick jag på natt, började jobba kl:15.00 och har vakat av idag kl 08.30. Så det blir att varva ner, återhämta sig från veckan, och bara njuta av långledigt, då nästa arbetspass är på Tisdag.

Delar med mig av en quote av Arianna huffington, som jag fått när jag beställt saker från Kikki-k.com

Likes

Comments

Here are my new wintershoes! Och dem är bara så supersköna. Att lyssna på sambon och ta skor med Gore-Tex tror jag var en bra ide. Har ofta varit med om att mina skor efter bara 2-3 månader börjat läcka in vatten, så med dessa hoppas jag att jag slipper det.

Strax fara iväg och jobba :) Idag blir det en aktivitet med ungdomarna.

Likes

Comments

Natten till igår, Torsdag, så beställde jag två helt aluminiumfria deoderanter från Apotekets hemsida och idag fanns dem i brevlådan 😘 Jag har länge vetat att det finns en risk med att använda en deodorant med aluminium i, som kan leda till bröstcancer. Jag tror på det i alla fall. Och i och med att jag ofta får knölar under armarna, så kallade furunkel, som är en inflammerad hårsäcks och som i sig är helt ofarliga, men det kan utvecklas till allvarliga cystor som man måste operera bort. Och jag vill inte ta den risken helt enkelt.

Ett tips kan också vara att alltid tvätta bort deodoranten vid sänggående.

Man måste även vara noga vid rakning. Ett tips är att använda t.ex en skrubb handske innan man rakar, och upprepar det ungefär var 2/3 dag, för att undvika att håret växer innåt. Detta tipps kan man med fördel använda på alla ställen där man rakar eller epilerar bort hår. Ben, intima delar m.m. Dessa bilder är taggade, så du kan direkt omma till Apotekets hemsida, till produkterna om du vill läsa mer om dem.

Likes

Comments

Här har vi mitt lilla busfrö! Våran Bichon Havanais Tintin. Han fyller fyra år den 29 December. Och han ställer gärna upp framför kameran, för det har jag lärt honom sedan han var valp. Och jag älskar verkligen min Huawei P9, för jag har fotograferat denna bild med den kameran. Jag kan till och med ändra bländartalet 😜 Känns bra att jag kan fotografera bra bilder med denna, då jag efter min utbrändhet inte riktigt har kommit tillbaka till fotograferandet helt.

Likes

Comments

Igår föll första snön hos oss, eller ja, några flingor kom förra veckan, men lämnade absolut inga spår efter sig, så enligt mig räknas det inte

Idag har jag varit nästan helt utslagen, jag var bara så himla trött. Men slutade arbetet igår kl 23.00, och av någon anledning så lyckades jag somna så sent som halv ett/ett någonting. Och sen steg jag upp före sju för att vi hade APT (arbetsplatsträff) från åtta till tolv och det är alltid så intressant.

Har hunnit varit och hälsa på en vän idag som jag tyvärr inte träffar så ofta. Vi bor riktigt nära varandra, men det brukar inte passa oss båda samtidigt att ses. Men idag så 😄 Efteråt på eftermiddagen när jag kom hem så slocknade jag på soffan i kanske 2 timmar med hunden bredvid mig. Välbehövt kan jag lova.

Vad har ni haft för er idag?

Likes

Comments

Jag har blivit utmanad av @livsförändringar  (Sofie) att skriva vilken kroppsdel jag tycker mest om på mig själv och varför.

Jag ska kopiera Sofies tankar, eller ja, hon valde sin favorit kroppsdel som handen, och jag tycker samma. För vad skulle jag göra utan mina fina händer? Jag fotograferar, jag skapar fina smycken som jag får sälja, jag virkar fina amigurumis, babyfiltar och säljer. Jag älskar även att skriva, mina tankar på både datorn men också för hand i fina skrivhäften. Så, mina händer, ni är dem bästa delarna på min kropp.

Jag skickar utmaningen vidare till

@aaphoto

Likes

Comments