Ja ni vet när livet helt plötsligt tagit värsta vändningen och man bara väntar på att smällen ska komma? Jag är i den situationen just nu. Planerna just nu är att lilla jag ska iväg och skriva på ett hyreskontrakt i morgon. Har alltså fått lägenhet! Inte vilken som helst heller, utan en i de nybyggda i Gavlehov. Inte nog med de så får jag en höjdarlön denna månad, och vet exakt vad jag kommer att spendera den på. Har blivit så grovt kär i dessa bord från Carolina Gynning!

Och nej min lycka tar inte slut här. Verkligen de sjukaste hände igår på jobbet. Som ni kanske vet så var jag för cirka 1-2 år sedan i Kristianstad och gjorde militärtetst. Då träffade jag en annan tjej som jag började umgås med över tiden jag var där. Vem tror ni dyker upp på mitt jobb? Hon har tydligen till och med flyttat hit! Verkligen så sjukt att vi nu bor i samma stad.

Så ja, nu väntar jag bara på att bomben ska släppa...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag och Josefin som är lite väl kaxiga av oss och tror att vi har muskler fick ett ganska starkt svar i söndags angående våra kära muskler. I vanliga fall brukar vi jobba på tunga vikter och tre sätt, alltså verkligen maxa vikten. I söndags kom Josefin med en "lysande" ide, hon ville köra ett uthållighetspass. Slutade med totalt 150 squats med vikt och 100 utfall + lite annat. Asså efter detta pass så ville benen verkligen inte hålla upp en, och ni kan ju bara tänka er träningsvärken där efter. Men ja från och med nu så har vi två uthållighetspass på schemat i månaden, ett för överdel och ett för underdel. Så nu jäklar är det hårdträning på g!

Likes

Comments

Ja från och med vecka 10 kommer förmodligen måndagar bli min favo-dag skulle jag tro. Varför kan man fråga sig, jo det är nämligen så att lilla jag nu fått ett fast schema att gå efter. Vilket gör att jag hädan efter kommer att vara ledig varje måndag! Perfekt att göra allt som behövs göras i början på veckan, blir skönt att starta upp varje vecka med att få lite ordning. Dock så bjöd denna dag icke på någon ledighet då schemat inte sätter igång fören vecka 10. Började jobba klockan 13.00 idag, efter att jag kikat på en lägenhet. Denna lägenhet låg i Gavlehov och är helt nybyggda. Hoppas verkligen att jag får den här lägenheten, föll verkligen för utsikten!

Likes

Comments

För att igår tog denna brud nytt PB i mark. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig riktig tyckt om att marka. Men efter att jag och Josefin kommit fram till att jag borde satsa på att göra sumo-mark istället för vanlig mark så har det blivit bättre. Då jag inte väger så värst mycket och sen även verkligen har kass balans så blir sumo-mark mer stabilt. Sedan jag började köra sumo-mark så har mark verkligen blivit en höjdare för mig. Nu tar jag alltså 80 kg i mark. Slutade dock med att man lyckades skrapa upp halva handen, ärligt alltså, började blöda på vänstra handen utav stången. Men nu är jag verkligen så taggad på den kommande utvecklingen!

Likes

Comments

Ja denna helg har alltså min allra bästavän blivit hela 20 år! Så sjukt ärligt talat. Men ni kan ju tänka er hur min helg då spenderats. Blev såklart ett krogen besök i lördags för att inviga hennes födelsedag, då hon fyllde år i söndags. Blev lite väl slöa efter den utekvällen, så större delen av söndagen spenderades i Josefins säng. Men självklart så hann vi även med den årliga brunchen!

Likes

Comments

Si på detta mysiga ställe spenderade jag min middag på i fredags, följt utav en biokväll. Med vem? Svar ja det var faktiskt med en kille, men nej det var ingen dejt. Jag och min far bestämde oss tidigt förra veckan att vi skulle hitta på något i fredags. Blev en riktigt god tre rätters på Indian palace och ett avslut på bion, då vi såg tredje filmen av Maze runner. Riktig mysig fredag!

Likes

Comments

Är verkligen så stolt över utvecklingen på senaste tiden. Om man är nöjd? Nej verkligen inte! Har en riktigt lång väg kvar att gå innan man börjar bli nöjd med resultatet. Men en god början är det allt. Är så taggad inför utvecklingen framöver nu!

Likes

Comments

Ja jag vet att klockan just nu är närmare elva, men jag bara kände att det var dags för ett blogginlägg ändå. Efter dessa jobbdagar så har man ändå lyckats med en del givande träning. Men jag har framförallt verkligen satt igång pluggandet inom jobbet. Jag har alltså en Svenska spel - utbildning, ATG utbildning, PostNord - utbildning och elearning inom företaget igång just nu, allt på samma gång. Pirrigt då det mesta är inför att stå i förbutiken, och speciellt pirrigt då man har sitt första pass där i morgon. Mer i morgon då? Jo det är dags för stängning de två kommande dagarna faktiskt, så det är vad jag ska göra i morgon. Men först s¨är det tänkt att man ska ta sig ett gympass innan jobbet. vi får väl helt enkelt se lite hur det går med att komma upp i god tid, så man hinner.

Likes

Comments

Efter det positiva beskedet av min kära chef angående ett vikariat, så har gårdagen och denna dag firats med ledighet. Gårdagen spenderades dock mest bara i Josefins säng, då jag inte valde att gå upp ur den fören klockan två. Följt av att sedan åka hem och sedan tillbaka till henne. På något bakvänt sett så visade det sig att jag kände Josefins grannar, alltså personerna som bodde i lägenheten mittemot. Vilket slutade med att söndagskvällen spenderades tillsammans med Josefin och hennes två grannar.

Denna dag blir det dock annat. Började dagen med en rejäl frukost med alla dess sorter av kosttillskott. Josefin frågade igår om jag var villig att luncha med henne idag, och fick även frågan av J om jag ville luncha med honom under tiden jag satt och åt frukost. Detta var alltså runt elva så ni kan kanske förstå att man inte är så jätte sugen på att äta mat runt tolv. Slutade dock ändå med att jag följde med Josefin och peppa henne inför dagens prov. Så ja just nu sitter jag här i hennes skola och väntar på att hon ska bli klar med provet så vi kan ta oss ner och gymma! Därefter får vi se lite vad som händer, blir ju jobb de kommande dagarna fram till nästa torsdag, alltså 10 dagar jobb.

Likes

Comments

Ja nu under December/ Januari så har väl träningen inte varit till 100 procent. Delvis då jag jobbat en hel del, men även på grund av att jag fokuserat på en hel del annat så här över jul och början på nya året. Målet är att verkligen sätta igång igen nu efter Halmstad resan. Ska bli bra kost, mindre alkohol och verkligen sätta igång med ett träningsschema. Och specifikt mindre godis!

Likes

Comments

Instagram@aalexzandraa