Tiden bara går. Fullt upp i skolan. Känner mig som en zombie. Dagarna ser likadana ut. Vaknar alldeles för trött, frukost på vägen, cyklar på en blöt sadel till skolan för många timmars plugg, träning, middag, sova. Behöver semester. Behöver sol och saltvattten och sand mellan tårna. Hoppas det inte blir segt nu innan lovet så att man kanske kan ta en tripp i slutet av december.. Har sådan resfeber. Nu är jag i alla fall hemma igen, och hoppas på att få nya krafter innan helgen.

Likes

Comments

Är det modernt att vara falsk nu för tiden? Att gå bakom ryggen på folk och att sätta folk i andra hand? Är det modernt att byta kompis oftare än underkläder, att svika och att prata skit? Att måla upp en falsk bild av att man är saknad och älskad, för att sedan bara vända ryggen när man hittat någon som är mer spännande?

Jag är så trött på mänskligheten ibland. Varför kan man inte hitta människor, som värderar rätt? Som inte lämnar en så fort man börjar komma nära inpå? Som inte sviker en, ljuger en, struntar i att höra av sig? Som faktiskt ringer ibland bara för att höra läget, som skickar ett sms titt som tätt för att visa att man bryr sig, som hör av sig om att få träffa en för att de faktiskt känner saknad och inte bara säger det? Någon som faktiskt menar det de säger, en ärlig person och inte en rälig jäkel som bara snackar massa skit hit och dit, för att tro på det och sedan bara bli lämnad ensam.

Får jag en vän, håller jag fast vid den. Det är väl det vänner är till för? ordet “vän” är en kompis, en kompis som är till för att stötta, visa kärlek, omtanke och tillit, men också någon att ha roligt med, att hitta på saker med, om det så bara är att ligga tysta i varsin soffa och titta på film en måndagskväll.

Jag har en sann vän, en vän som inte vänt ryggen åt mig. En som jag har haft så otroligt roligt med och som jag kan berätta allt för. Någon jag litar på och någon jag bryr mig om, som också bryr sig tillbaka. En vän. Jag önskar att fler var som den vännen, att fler värderade likadant och att fler vore sanna mot både sig själv och andra. Det är så många som springer runt i sin falska lilla värld och tror att de kan göra vad de vill, som inte bryr sig om vad andra känner och som inte tar något som helst ansvar.

Jag är trött på det. Är inte ni? Finns det människor kvar som faktiskt behandlar folk rätt? Jag är så enormt trött på hjärtlösa personer som får en att tro att man betyder så mycket, när de i själva verket skiter i en totalt. Jag har tur som har den där fina vännen, annars hade jag gått under i en värld full av falskhet.

Jag tänker hålla fast vid att inte vara falsk, vid att inte ljuga och vid att faktiskt vara den personen som jag alltid varit, den som tar hand om andra mer än sig själv. För det är den jag är, och jag tänker inte släppa taget om den människan bara för att många andra är nötter. Sen att jag på grund av allt inte öppnar mig för folk i första eller andra taget, är någonting jag då får lära mig. Även att lägga idioterna bakom mig för att orka börja om igen med någon ny vän, det tar också på krafterna att börja om gång på gång på gång, men jag är redo att ta dem stegen för att få möjlighet att träffa en äkta vän.

Likes

Comments

Antar att det inte är någon som har missat vad som har hänt i Paris. Det är hemskt! Vad händer med vår värld? Det är så sorgligt att jag inte vill påstå något annat. Det är inte bara i Paris sånt händer. Det har hänt i andra delar av världen också och man kan aldrig veta var eller när det kan hända igen. Vi har alla fått ett liv att ta vara på, så varför ska man då vara så hemsk och ta andra oskyldiga människors liv på grund av olika åsikter, annan religion eller för att allmänt folk var på fel plats vid fel tillfälle. När människor dagligen dör på öppet hav. När människor måste fly för sina liv. När människor måste lämna sina nära, kära och allt dom äger bakom sig är hemskt!

Jag har själv släkt i Frankrike och jag tackar Gud att dem inte var i närheten av det drabbade områden för kan inte föreställa mig hur fruktansvärt det hade varit, mina tankar går ut till hela landet men även till alla som flyr nu från alla möjliga terroristgrupper, förtryck och krig. Hoppas orättvisan i världen slutar och att vi alla bara kan leva i fred.

Likes

Comments

Vi har alla drömt om den perfekta tropiska drömresan. Ni kanske redan har bokat in den eller så väntar ni fortfarande på rätt tillfälle. Hur det än ligget till så stop! Här nedan finns det 4 helt fantastiska resmål som du absolut inte får missa och som är ett måste. Efter detta inlägget blir det kanske så att du får ta och boka om din resa för som sagt paradiset är rakt här under.


Bali

Alldeles intill ekvatorn ligger den magiska paradisön Bali som är en av de vackraste indonesiska öarna. Ett grönt landskap med tropiska vänligheter, mäktiga vulkaner och färgglada blommor, en riktig dröm!

Moorea

Moorea är grannön till Tahiti och många hävdar att detta är den vackraste platsen på joden. Denna ön påminner ganska mycket om alla andra tropiska öar som tex Bora Bora med vackra vita sandstränder, kristallklart vattnet och höga vulkantopparna. Men kolla på de gröna topparna, helt fantastiskt!

Stora barriärrevet

De Stora barriärrevet som ligger i Australien är världens största system av korallrev som sträcker sig cirka 2600km av fantastiska former och färger, för vem har inte drömt om att få sväva tyngdlöst med sitt sinne uppslukat i totalt lugn och avslappning och samtidigt vara omgiven av vackra vänliga varelser.

Maldiverna

Maldiverna som ligger i Indiska Oceanen består av 1192 paradis öar och är väldigt känt för sina fantastiska stränder. Här kan man snorkla i kristallklart vatten och sola på de vita stränderna. Ett riktigt paradis med andra ord och något man helt klart inte kan missa!

Likes

Comments

Då var dagen kommen då jag la ut den absolut sista''sjuk onödiga men ändå roliga facts about random sh*t'' Kan smått erkänna att det blev ganska drygt att leta efter facts haha men har lyckats ännu en gång att kämpa fram några favoriter från nätet. 

Ugglan är ett av väldigt få djur som kan se färgen blå.

Över lag tar det sju minuter för en person att somna.

Vanligtvis drömmer varje person omkring 1 460 drömmar varje år.

För de flesta personer gäller att vänster hand gör 56 % av jobbet när vi skriver med ett tangentbord.

Det enda land vars namn börjar på 'A', men inte slutar på 'A' är Afghanistan.

☞Det finns 293 olika sätt för att växla en amerikansk dollar.

På en golfboll är det 336 små gropar.

Det finns fler kycklingar i världen än det finns människor.

Det finns bara tretton luftskepp i hela världen, varav nio i USA

160 bilar kan köra i rad på Monumental Axis i Brasilien, världens bredaste väg.

☞Slå ditt huvud en timme mot väggen och du bränner 150Kalorier

☞Under en människas livstid produceras så mycket saliv att man skulle kunna fylla två bassänger

☞Om du fiser konstant i 6 år & 9 månader skulle det bildas tillräckligt mycket gas för att kunna få ut samma energi som du skulle fått från en atombomb.

Likes

Comments

Wohooo Onödiga random facts 3.0 is out. Det var det ni längta efter visst, visst, visst... OR NOT, men blunda i sånna fall haha. Här är den iaf, så luta er tillbaka och njut av läsningen. Denna handlar bland annat lite om djur, eller ja, mycket om djur men let's see vilken som är den sjukaste, onödigast, äckligaste, roligaste, jaa you name it...


☞En guldfisk har en minneslängd på ungefär tre sekunder.

☞Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.

☞En struts ena öga är större än dess hjärna.

☞Ben & Jerry’s skickar all överbliven glass till grisbönder att ge till grisarna, och de älskar det. Förutom en smak: Mint Oreo haha.

☞Delfiner sover med ena ögat öppet.

☞Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.

☞Det tillverkas mer pengar till spelet Monopol än vad det tillverkas riktiga pengar i hela världen, varje år.

☞Varje år dör fler personer i åsneolyckor än flygplanskrascher.

☞Det är fler personer som använder blå tandborstar än som använder röda.

☞Myggor har tänder.


Okej så vad tyckte ni? Kan erkänna att den första har man hört så många gånger så man tröttnat tillslut haha men att strutsens hjärna var mindre än deras öga var en liten blandning av sjukt men ändå roligt... När vi sedan kommer till att det är omöjligt att nysa med öppna ögon så vet alla om det men ändå är det sjukt kul att se folk som försöker och försöker men aldrig lyckas.

Att majoriteten av personer använder blåa tandborstar än röda är ingen chock för mig för jag tror personligen nog att jag aldrig har sett en röd tandborste, iaf inte vad jag kan minnas, har ni?

Detta var allt för nu, ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments