Header

Då har man börjat lite innan, kände att varför inte börja redan nu än att vänta till den 25/12 o bara ställa om helt, skönare att dra ner på vanlig mat lite undan för undan. Så nu har jag bytt ut frukosten mot drycken, det går bra, orkar inte göra frukost ändå:-), ska nog byta ut lunchen idag oxå, då jag ikväll ska ut med jobbet på aw.

Härligt med 1 dec idag, nu går det nog i rasande fart till jul, längtar så till nästa år:-), mysigt o trevligt med jul men nu önskar jag att det blir nästa år så op blir gjord o sen går vi mot vår o sommar, mina bästa tider på året. Å i år kanske man får känna sig fin på badstranden o inte som ett sjölejon som ska i bikini/baddräkt. :-), nä nu måste jag ta tag i dagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja just nu söker jag all info jag kan få tag på, o läser den infon jag fått från kliniken.

Det som händer närmast är att jag kommer börja en flytande period två veckor innan op, så den 25/12 börjar min start på nya livet. Så lite julmat hinner jag med men nyårsmaten får jag bara hoppa men det kommer fler nyår eller hur, har man tänket att ånej nu får jag inte äta o fira på nyår, nä då kanske det inte har mognat klart inom en att starta nytt liv. Det är ju en stor förändring man gör, även om op inte fixar allt, det mesta av jobbet kommer man ju få göra själv, bra o ha insett det innan.

Ivarje fall, den 25/12 börjar jag med modifast, finns flera olika märken att välja på, men jag valde den. Så har beställt hem det, ska även ha hemma till tiden efter op oxå, så man slipper bry sig om vad man ska äta då med.

Åh vad jag längtar till detta, jag är så laddad, jag har fyllt 40 å det är som nu att man har insett att man måste ta tag i sitt liv, jag har bytt jobb, hade världens roligaste jobb innan men det slet otroligt på mitt mående, så det bytte jag bort o nu är det op, ja ni förstår vad jag är glad att jag äntligen insett o investerar i mig själv.

Nu ska jag skruva ihop Ikea möbel, roligt o göra så här på en söndag.

En bok jag fick från kliniken, superbra bok med många bra tips o idéer och framförallt information om allt rörande sleeve.

Likes

Comments

Rakt på sak, nu finns det ingen återvändo, nu e det dax o starta mitt nya liv.

Jag har prövat alla sorters dieter under många år, det har gått både bra o dåligt, gått ner över 10kg, men sen är man tillbaka igen.
Besluta mig för ett tag sedan att jag ska göra en sleeve operation, så den kommer ske i början på januari, fatta vilket häftigt år det kommer bli, verkligen ny start på året.

Operation har jag varit så emot att göra, men det har fått mogna verkligen detta beslut.

Så häng gärna med på min resa framöver.

Likes

Comments