Trött på detta/Tired of this.

​(English below)

Jag har bestämt mig för att byta bloggplatform för jag har tröttnat på Nouw och deras relativt konstanta problem. Dessutom tycker jag inte att deras statistik stämmer och jag har haft problem med den också, som de har fått försöka fixa men det har gått sådär. De har ofta problem med att man antingen inte kan logga in, ladda upp bilder i sitt galleri eller publicera inlägg. Men deras sidvisningsstatistik är nog det som funkar sämst. Jag kan liksom se i min statistik att jag har haft kanske 30 unika besökare under en dag (via deras dagsstatistik) men på inläggen står det att det har visat kanske 2 gånger, vilket inte stämmer. En dag då jag inte publicerar nåt brukar jag ha 9 unika besökare så när jag väl publicerar ett inlägg borde det ju läsas i alla fall 9 gånger tycker man ju. Men nä, det är sällan det stämmer och ibland har siffrorna gått ner (?!) helt plötsligt osv. En post kan ha blivit visat 20 gånger men sen går det ner till 12 på samma post! Så jag blev less på det. Men jag tänkte att jag prövar och ser hur det blir på den här plattformen istället. Förhoppningsvis funkar det bättre!
Nya bloggen: https://nerdreadingbooks.blogspot.com/


✨  ✨  ✨  ✨


I've decided to change platform for my blog because I grew really tired of Nouw and their pretty constant problems. I also find their statistics to be inconsistent and I've had problems with it too, that they've tried to fix but it's not been going great. They often had problems with not being able to log ins, adding photos to one's gallery or publishing blog posts. But their statistics of post views is probably the worst. I can see in my own statistics that I've had maybe 30 unique visitors during a day (via their day statistics) but on the post it'll say it's been viewed like 2 times, which is not corrext. During a day when I dont post anything I often have atleast 9 unique visitors so when I do publish a post I should have atleast 9 views on it. But no, it rarely shows that and sometimes the numbers have even gone down (?!) all of the sudden and so on. From the post being viewed 20 times to 12! So i grew tired of it. But I'm going to try and see how this platform works instead. Hopefully it'´s much better!

The new blog: https://nerdreadingbooks.blogspot.com/

  • 42 visningar

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Jag förstår dig, det är så jäkla frustrerande här.... men all denna jäkla reklam så borde dom ha intäkter som gör att plattformen går att hålla fungerande....
nouw.com/itismadeby
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Jag hade problem med att svara på kommentarer, så det är anledningen till att det kommer ett först nu (hann glömma av också medan de försökte fixa problemet). Men ja, det är väldigt dåligt med allt krångel, för det är liksom småsaker hela tiden. Sjukt irrterande.
nouw.com/nerdreadingbooks
Amandizan
Amandizan,
Jag förstår dig jag bytte plattform igår för orkade inte med detta problem
nouw.com/amandizan
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Nej, jag har fortfarande problem med att svara på kommentarer här! Men nu verkar det gå...
nouw.com/nerdreadingbooks