Recensionsexemplar.

(English below)

Idag fick jag hem ett recensionsexemplar, vilket känns riktigt kul! Jag har ju fått några tidigare, men ibland går det ett tag mellan förfrågningarna och nu var det ett bra tag sen jag fick hem ett exemplar.
Dock brukar jag väl i normala fall inte visa upp exemplaren utan jag brukar mest skriva att de är det när jag väl recenserar boken. Nu har jag dock fullt upp med min uppsats så jag hinner inte läsa eller recensera så mycket, så nåt måste jag ju blogga om, haha.
Imorgon ska jag och min skrivpartner hålla i vår uppsatspresentation, vilket känns sjukt jobbigt. Vi är båda väldigt anti mot att prata inför folk och vi lär ju ha otur nog att det kommer vara minst 40-50 pers på plats. Lär avlida. Så ja, det är det jag pysslar med nu istället för att läsa.

Brukar du få hem recensionsexemplar och hur ofta i så fall?

Today I got a review copy in the mail, which is really fun! I've gotten a couple of them before, but now it's been a while since the last one. In normal cases I don't show the review copies, because I usually just write that they are copies I've recieved, when I write the book review. But now I'm busy with my graduation thesis so I dont have time to read or write that many book reviews and I need to blog about something, haha.
Tomorrow me and my writing partner are doing the presentation of our graduation thesis, which feels awful. We are both very anti towards speaking in front of people and we will probably unfortunate enough to be standing in front of 40-50 people... I'll probably also die. So that's what I'm doing right now instead of reading.

Do you usually get review copies sent home to you and if so how often?

Gillar

Kommentarer

enlisa
enlisa,
Vad roligt med recensionexemplar! När jag var yngre drev jag en renodlad bokblogg och fick faktiskt ett gäng rec.ex på slutet av den perioden, kanske 3 stycken i månaden eller så (jag hann inte läsa så mycket mer faktiskt!). Roligt nog fick jag fakiskt ett rec.ex häromdagen, det första på flera år. Jag vet inte om jag står kvar på någon sändlista eller om förlaget hittat till min nya blogg (där jag också skriver om böcker, om än blandat med annat). Kul är det oavsett! 😊
nouw.com/enlisa
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Oj, 3 stycken i månaden är rätt bra ändå! Jag är glad för minsta lilla receex, haha. Ibland kan det komma hem flera stycken samtidigt och ibland kommer ingen alls. Men det är kul n��r det händer.
nouw.com/nerdreadingbooks
Sara,
Nej, jag brukar inte få recensionsexemplar och jag har inte bett om det någon gång heller. Nervös inför att prata inför massa folk kan jag dock känna igen mig i. Det går säkert bra för er!
sarasbokblog.wordpress.com
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Skulle du vilja ha? Jag brukar inte be om det, utan har skrivit på min presentation att jag tar emot receex om någon har. Har fått hem en hel del intressant den vägen!
nouw.com/nerdreadingbooks
Vargnatts bokhylla ,
Den väntar jag också på 😊
vargnattsbokhylla.blogspot.se
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Vad kul. Tror du att du kommer att gilla den=
nouw.com/nerdreadingbooks
Josefin,
Den här boken vill jag läsa! Och vilket fint omslag. 😃 Jag är likadan med att prata inför folk. Håller tummarna för er. Lycka till med din uppsats!
ettmystisktbibliotek.blogspot.com
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Vi får hoppas att den är bra! Den verkar onekligen väldigt intressant. Och tack för lyckönskningen!
nouw.com/nerdreadingbooks