Presentation

Vem är jag?
Jag är en snart 30-årig tjej som bor tillsammans med min man och våra 7 husdjur. Studerar just nu på yrkeshögskolan i Borås och varvar bokläsning med att plugga latinska termer inom kirurgi, anatomi, medicinsk dokumentation m.m.
Jag är autistisk och har ADD, vilket så klart påverkar min uppfattning av världen. Men min tillflykt har alltid varit böcker, tv-spel, filmer och musik. Där finns inga regler, fantasin kan flöda fritt och vad som helst kan hända. Jag gillar att lära mig nya saker och få fundera på allt och ingenting.

Varför böcker?
Varför inte, tänker jag! Det finns så många historier och världar i böcker. Det finns knappt någon bättre känsla än att läsa en spännande bok som man inte vill lägga ifrån sig, men som man samtidigt inte vill läsa klart. Sedan är det knappast dåligt att böcker hjälper hjärnan att utvecklas; ordförrådet blir större, fantasin får flöda, empatin utvecklas och man blir faktiskt bättre på problemlösning!

Intressen.
Förutom att läsa en hel del tycker jag om att pyssla, skriva (brev b.la), det mesta som har med historia att göra, att fotografera, gå i naturen, älskar djur och dödskallar... Fråga mig inte varför, jag har ingen aning!

Hur som, hoppas denna blogg kan fånga ditt intresse! Har du synpunkter eller frågor, så är det bara att skriva.

Gillar

Kommentarer