Över till ännu ett tips!

Nu är jag back in business, typ. Vi har ju packat hela helgen och i måndags gick flyttlasset. Sen dess har vi bara packat upp fem miljarder lådor och säckar osv. Samtidigt ska man upp och jobba också, så vi har varit rätt trötta här!
Men hur som helst, hinner ändå tipsa om nästa favorit vad gäller serietidningar.
Den här gången är det Harley Quinn.

Harley Quinn som karaktär är helt tokig, men ack så rolig! Hon är t.ex. bästa vän med en uppstoppad bäver som hon pratar med i tid och otid, trots att hon vet att det inte är bävern som svarar henne, utan hon själv!? Sen så är hon lite småkär i Posion Ivy, vilket är lite gulligt. Fast å andra sidan blir hon lätt kär i de flesta.
Hur som, Harley tar ingen skit och tar saken i egna händer. Hon ger skurkarna vad de förtjänar och fyller ett helt hus med massa hemlösa djur som hon tar hand om.

Det enda jag inte gillar med den här serien är hennes relation med Jokern. Snacka om dysfunktionell!? Och efter att filmen Suicide Squad kom ut snackade folk om hur de ville ha ett förhållande precis som Harley och Jokern, vilket fick mig att tvivla ännu mer på mänskligheten. Det är på grund av Jokern som Harley blir helt knäpp i huvudet och också orsaken till hennes bleka hud. Han puttade ner henne i en stor bassäng med syra, om jag inte minns fel. Han behandlar henne som skit och hon kan inte släppa honom. Inte alls ett förhållande man vill ha!
Men som ensam karaktär är Harley Quinn grymt kul och rolig, så jag gillar henne en hel del. Föredrar henne dock som röd- och svarthårig än när hon går över till blond, känns lite för tillfixat för min smak.

Gillar

Kommentarer