Nytt till bokhyllan

Råkade gå lite bananas igår inne på Adlibris bokshop och SF-bokhandel nere i Göteborg, haha. Kom hem med 15 böcker och 1470 kr mindre på kontot... Men å andra sidan, jag varken super eller röker (eller ja, köper inte cigg mer i alla fall. Tacka e-ciggen för det!) så det borde ändå vara ok att lägga lite extra pengar på böcker eller hur?

Source error

Alla böcker står nu i hyllan och väntar på sin tur. Just nu läser jag Shadowblack, som är fortsättningen på Spellslinger av Sebastien De Castell och sen har jag nog två-tre andra böcker kvar att läsa sen tidigare. Så jag lär ju klara mig april ut i alla fall!

Gillar

Kommentarer

nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Håller helt med dig där! Pengarna är ju till att spenderas så... why not? 😉 Jaha, haha. Jag har ju noll koll på bokreaor och när de är osv (tro det eller ej) men hade du hunnit läsa 18 på två veckor hade jag blivit jäkligt impad! Hur många tror du att du läser i månaden? Så kul när man får prata med nån som är lika boknördig som en själv. De flesta jag känner förstår ju inte grejen med att läsa och det går ju inte förklara riktigt vad det är för någon som inte är intresserad.
nouw.com/nerdreadingbooks
saralinnea
saralinnea,
Jag tycker absolut att du får lägga pengarna på böcker! Böcker är min stora last och är i princip det största som jag lägger mina pengar på. Jag köpte 18 böcker på bokrean och beställde nu 3 till i helgen... Men jag bara älskar at köpa böcker 😃 Och att läsa dem såklart!
nouw.com/saralinnea
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Då är vi nog två om det, haha. Aldrig spenderat så mycket pengar på ett intresse tidigare! Å andra sidan är det ju inget dåligt intresse direkt, så helt ok. 18 böcker är ju rätt många, haha. Har du hunnit läsa igenom alla än?
nouw.com/nerdreadingbooks
saralinnea
saralinnea,
Eller hur. Det är ju en prioritering som jag gör iallafall, jag vill spendera mina pengar på böcker eftersom att det är ett av min större intressen så jag tycker att de är värt det såklart. Haha! Nej, det hade varit lite väl, jag har läst 3 av dem jag köpte senast men det har bara gått två veckor sen jag köpte dem. 😊
nouw.com/saralinnea