Nästa tips

Medan jag flyttpackar och springer runt i mitt anletes svett, tänkte jag tipsa om nästa serietidning som jag älskar! Nämligen denna:

I hate Fairyland av Skottie Young, handlar om Gertrude som är fast i Fairyland. Meningen är att en gång om året får ett barn äran att besöka detta magiska land samtidigt som de får olika uppdrag som de ska klara, för att till sist hitta nyckeln till dörren som leder hem igen. På färden får barnen med sig en guide som ska hjälpa dem att klara uppdragen och till slut åka hem. Det är i alla fall målet. Men Gertrude har varit fast i Fairyland i 30 år utan att nånsin hitta ut och hennes guide är minst sagt urdålig! Gertrude börjar bli enormt less på Fairyland och vill inget annat än att lämna mardrömslandet.

Serien är sjukt rolig och blodig. Gertrude är en total fuck up och kan inte göra nånting rätt, dessutom är hon lättretad och har noll tålamod, så hon tar mest död på alla, haha. Sjukt brutal människa. Jag har skrattat högt när jag har legat och läst i tidningarna. Det var en julklapp från min man. Jag hade aldrig hört talas om den här serien innan, men han råkade hitta den på måfå och köpte den till mig, eftersom den verkade vara helt i min smak och det var den minst sagt!

Gillar man färgglada och konstiga serier lär man älska den här. Den är full av sockersöta enhörningar i godisstäder och blodiga inälvor vid sidan av sarkasm och konstigheter. Jag hoppas att det kommer en fjärde del, men jag är inte säker. Hur som, rekommenderar verkligen den här serien!

Gillar

Kommentarer

Vargnatts bokhylla,
Haha verkar ju underbar!
www.vargnattsbokhylla.blogspot.se
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Den är grym! Du borde definitivt läsa hela serien. Sjukt rolig 😃
nouw.com/nerdreadingbooks