Alla lästa böcker i oktober/All the books I read in october.

(English below)

Jag fick ändå ihop en ganska bra hög förra månaden, trots praktik och annat skolgrejs. Känns som att jag har kunnat öka på takten lite nu och fått ett par böcker lästa. Får dock se hur det kommer bli framöver, då det är hemskt mycket vi ska göra i skolan nu innan jullovet. Lär vara helt slut under de två veckor vi har ledigt!

Hur går det för er med er läsning?

I managed to read quite alot last month, even though I was an intern and had alot of other school work to do. Feels like I have increased the speed a bit now and gotten a few more books done than before. Don't know if I'll be able to keep that up because we have so much to do in school before our christmas break! I think I might be exhausted during our 2 week break...

How's your reading going?

Gillar

Kommentarer

Vargnatts bokhylla,
Nu när jag varit sjuk har jag knappt orkat läsa alls och det är lite frustrerande! Men jag hoppas det kommer igång snart igen.
www.vargnattsbokhylla.blogspot.se
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
Uh, segt att vara sjuk! Men skönt att du är på bättringsvägen nu. Har du många böcker som ligger och väntar?
nouw.com/nerdreadingbooks
silvi
silvi,
Läste bara en bok i oktober och det var "It's kind of a funny story" av Ned Vizzini, den tyckte jag om. Vad tyckte du om Historieläraren? 😊
nouw.com/silvi
nerdreadingbooks
nerdreadingbooks,
En bok är bättre än ingen alls! 😃 Vad handlade den om och varför tyckte du om den? Jag har skrivit en längre recension om Historieläraren (om du vill veta mer) men jag tyckte den var ok. Tyckte den var lite seg och det var väldigt många utlägg och beskrivningar om hur det känns att vara ensam, vilket jag tyckte var lite överdrivet. Sedan kom slutet så plötsligt. På bara några få sidor var det slut! Där kände jag att man hade behövt jobba lite mer med just det. Annars så var den väl helt ok, men inte så mycket mer. Inte enligt mig i alla fall. Det är ett intressant ämne som avhandlas men det kunde ha gjorts bättre.
nouw.com/nerdreadingbooks