Sanningen om mat och hälsa av Måns Rosén

Sammanfattning från förlagets hemsida:

Undrar du vad som är sant och inte sant om alla kostråd? Finns det forskning bakom 5:2 metoden, LCHF, Atkinsdieten och lågfettkost? Kan vi lita på Dr Mosley och Livsmedelsverket? Får jag dricka ett glas vin?

Här får du en faktabaserad vägledning i bruset av alla dieter. Och hur gör forskarna när de ska få svar? En introduktion i forskning om mat och hälsa. Boken sammanfattar vad vi vet och inte vet om mat och hälsa.


Recension:

En otroligt bra bok som verkligen lägger fram svart på vitt om dieter, hälsa och mat. Allt förklaras på ett bra sätt med trovärdiga referenser. Jag tror att det skulle vara en bra bok att läsa för alla som lätt faller i fällan om att prova ena saken hit och andra saken dit, då den sätter allt i perspektiv och visar varför vissa saker inte funkar och vad som händer i kroppen när man provar alla dessa dieter och liknande som det dyker upp nya utav hela tiden.

Rekommenderas helt klart då den är informerande men även intressant!


Information:

Författare: Måns Rosén

Förlag: Idus förlag

Antal sidor: 220

Utgivningsår: 2016

Poäng: 5/5


Du kan köpa boken här!




Gillar

Kommentarer