Helt fel Joe

Sammanfattning:

Älskling, du skulle väl inte vilja ligga med Olivia Finch?


Hur tusan svarar man på den frågan? Hela poängen med personer som Olivia Finch är att personer som jag ska vilja ligga med dem. Det är därför sådana som hon får flera miljoner dollar för en filmroll. Så klart att jag vill ligga med Olivia Finch. Jag önskar bara att jag inte gjort det.

Vad skulle du göra om

du var lyckligt gift

hade två underbara barn och

världens vackraste skådespelerska ville ha dig?

(Och det hela inte bara var ett dåligt skämt.)

Skulle du kunna säga nej?


Recension:


Boken handlar om att begå misstag och hur man (inte) bör hantera dem. Man blir lite olustig medans man läser boken, man vet exakt vilka misstag Joe kommer begå, det är så glasklart och så genomdumt. Boken fick mig inte direkt att vilja fortsätta läsa och jag tycket att boken var svår att ta sig igenom även om den var lättläst, jag hade helt enkelt ingen lust att följa historien.


Känslorna, framförallt de som relaterar till skuld, beskrivs mycket grundligt i boken. Man får en djup inblick i hur Joe tänker och känner, vilket får en att förstå honom, kanske inte exakt alla val han gör, men ändå.

Ibland kändes boken lite surrealistisk och lite väl förutsägbar. Även om man ville veta hur boken skulle sluta var den enligt mig lite klumpigt uppbyggd, den följde inte direkt en tydlig linje utan hoppade lite fram och tillbaka.

Jag ger boken 5/10 poäng och rekommenderar den för personer som gillar böcker med en del drama och som inte bryr sig för mycket om en tydlig, röd tråd eller att man en stor del av tiden kan gissa vad som kommer att hända.


Information:

Författare: Jon Teckman

Förlag: HarperCollins Nordic

Antal sidor: 320

Utgivningsår: 2016

Poäng: 5/10


Du kan köpa boken här.Gillar

Kommentarer