Det är jag som är Lennart

Sammanfattning:

Lennart Evert Bengtsson är en man i sina bästa år, tycker han själv i alla fall. En dag råkar han ut för en olyckshändelse som ger upphov till egendomliga drömmar.

Många har drömmar men Lennart är mannen som förverkligar dem!

Han tar chansen och genomför en av sina märkliga idéer en idé som tar honom till världens alla hörn …


Recension:

En rolig och fin bok som lämnar en glad och varm. Jag tycker att själva historien är rolig och håller en fast i boken, dock var den något slö i början och jag förstod inte varför, de första sidorna bidrog inte till något, enligt mig.

Jag gillade verkligen Lennart som karaktär samtidigt som det var lite svårt att få ett grepp om honom. Han är en enkel människa, men samtidigt med många olika sidor, jag vet inte hur jag får det att gå ihop men det är den känslan jag får utav honom.

Miljöbeskrivningarna är grundliga och gör att jag kan se alla olika platser framför mig vilket gör att som läsare känner jag mig mer som en del av boken och har svårare att lägga ifrån mig den, den håller mitt intresse.

Personbeskrivningarna kunde varit bättre på en del fronter, personligheterna beskrivs jättebra och man förstår hur alla karaktärer i boken är, dock beskrivs utseenden väldigt dåligt. Det finns inte alls så många eller levande beskrivningar av utseendet som jag skulle vilja ha.

Jag ger boken 8/10 poäng då den var underhållande men inte direkt en av de bäst skrivna böcker jag läst. Jag rekommenderar boken till folk som gärna läser lite mer humoristiska feelgood romaner.


Information:

Författare: Mats Edblad

Förlag: Calidris Förlag

Antal sidor: 180

Utgivningsår: 2016

Omslag: Gandra Creative AB

Poäng: 8/10Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229