Nu har jag varit slarvig. Inte skrivit på länge.
all min ork bara tog slut.
Men kampen har fortsatt. Mina pojkar SKA hem och det finns inget annat alternativ.

Det som hänt är att Simon å Mattias ÄNTLIGEN fått komma till migrationsverket. Dom, som alla andra är chockade över vad Sverige har gjort. För tydligen är det så att om man söker asyl som en familj så måste man komma tillbaks som en familj. Hade hela familjen, men mamma å pappa å dom tre barnen kommit tillbaks så hade man jobbat "renovera" deras uppehållstillstånd, men det går alltså inte nu.
Mattias fyllde 18 den 3 februari, så han får söka ny asyl som vuxen. Det positiva som migrationsverket så är att Italien kommer ansöka om överflytt av asylen till Sverige. Tydligen har hela Europa kommit överens om att underlätta för Italien eftersom dom är d land som har störst trycke just nu.
Så jag hoppas att deras anknytning till oss, Nada och Sverige är skäl nog.

Paralellt med det håller vi på med att undersöka om adoption. På nått sätt kommer dom komma hem igen. Så är det bara. Men tills dess så får jag åka ner å hälsa på dom.

Eftersom Mattias fyllt 18 så får han inte vara kvar på barnhemmet. Han skulle få flytta till ett boende m bara änder, ingen personal, som låg 1,5 timme från Civitella Alfedena. Det gjorde mej förtvivlad. Att dom skulle sära på pojkarna. Va skulle Mattias göra där? Hur skulle han klara sej. Riktigt ångest va d i ett dygn. Men sen ringde Mattias å berättade att dom ordnat en lägenhet i huset som barnhemmet ligger i. Han flyttade ner 2 dagar efter sin 18 års dag. Det är en 3:a å nu kan jag bo m honom när jag åker till dom istället för att bo på hotell 💜

Den här gången fick jag med Beate ner till Italien. Hon är den som placerade pojkarna hos oss för tre år sedan. Dom här barnen har kommit att betyda mycket för henne, så hon ville följa med. Å det blev jag jätte glad för.
Vi har haft en supermysigt lång weekend.
Vi åkte från Landvetter på torsdagskvällen,  framme i Rom så fick vi våran hyrbil å körde till Civitella Alfedena. Vi kom fram vid 3 tiden så d va bara ett litet kramkalas m Mattias å sen sova.

På fredagen åkte vi in till stan där Simon går i skolan. Vi shoppade å fikade. Sen på kvällen gick vi ut å åt.

Simon går i skola även på lördagar, men när han slutat så hämtade vi upp honom å åkte till en ödeby. Tyvärr började d snöa lite så vi kom aldrig upp i den gamla delen, men då har vi något att det fram emot nästa gång.
Den gamla delen ödelade 1915 då det va en jordbävning och den "nyare" delen övergavs på 50-talet. Vi hittade ingen information om varför.

Söndag morgon blev det frukost m grabbarna å sen åkte vi tillbaks till Rom å Göteborg.

Det va bara en snabbis, men jätte mysigt å träffa grabbarna igen å  superkul å åka m Beate. Hoppas vi kommer åka på fler äventyr ihop 💜

Så....nu är d bara å fortsätta jobba på för att få hem killarna. Skam den som ger sej 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då är jag i Italien för fjärde gången nu da. Känns nöstan som mitt andra hem.
Men den här gången fick jag med mannen i mitt liv 😊

Eftersom vi landade 22.45 igår, så fanns d ingen biluthyrning som va öppen, så vi fick hänga på flygplatsen tills den öppnade. Börjar bli van vid det nu 😜 Men den här gången va d betydligt roligare å tryggare. Meeeeen.....jag hade druckit kaffe.....så jag kunde tyvärr inte sova nått.

Vid 8 fick vi våran bil å begav oss in till Rom. Det fanns inget hotellrum i Civitella Alfedena förrän den 2:a så vi utnytjar en gratisnatt från Hotels.com å skulle va lite kulturella å se Coloseum. Men.....så är d ju nyårsdag å typ allt är stängt, så vi tog en promenad kring amfiteatern å åkte sen till Fontana Trevi. Den va jätte fin. Självklart kastade vi i pengar å önskade oss nått....men d får man ju inte säga. Dom säger att allt man ö skar går i uppfyllelse.....så vi får väl se 😜

Vid 13.30 tiden kom vi till hotellet å däckade totalt. Efter att ännu en gång ha dygnat så sov vi som stockar i nästan fyra timmar. Känns nästan som att d här m å dygna börjar bli min grej 😂 Lite kaffe så går d ju riktigt bra...haha.

När vi vakna skulle vi hitta nån stans å äta....å som sagt....d är nyårsdagen....så d va inte d lättaste. Men  i hitta en asiatisk restaurang som hade "all you can eat" Man fick besälla från a la carten å äta tills man va nöjd. Suuupergott 💜

Nu ska vi sova å sen åka till boysen i morgon bitti.
Längtar 😍

Likes

Comments

Då va en mysig julafton till ända. Maria å hennes familj är här, å d är supermysigt.  Tråtts att vi saknat våra pojkar här så har dom varit med oss i hjärtat hela tiden.....å även på Ipaden stundtals under dagen.
Självklart kolla dom på Kalle med oss å va dom båda med under julklappsspelet. Vi slog tärningen här å dom slog sin där 😊 Man måste ju göra d bästa av situationen 💜

D har iaf varit supermysigt å haft småbarn här. Tomten kom tom å dela ut julklappar å Hilma våga krama honom i år. Han va jätte snäll. Alla fick paket.
D har varit lungt å stilla....eller....nja....vi har ju småbarn i huset....men jag menar ingen stress till nått. Det blir som d blir liksom.

God julmat å fina paket 💜
Jag fick en yogaväska, en yogahanduk, ett nattlinne å en juice centrifug till assistenten av Jean. Å av alla barn fick jag en8 fantastiskt fin handmålad å specialbeställd ljuslykta av alla mina barn 💜 Å så fick vi en Zombi tomte av fam Sköldin 😊

Å på julklappsspel van jag ingen ting 😢 Men d va kul.

Kvällen avslutade vi m att spela Ebbas julklappsspelvinst. Ett frågespel där man ska svara fel för att få rätt. Skitsvårt. D är bara ja å nej frågor å ändå är d så himla svårt å få till 😂 Men Ebba vann iaf.

Nu ska jag sova. Lycklig över min familj, lycklig över att ha så fantastiska vänner å lycklig över att jag vet att mina pojkar snart kommer vara här m oss.

❤🎄🎁🎅God jul 🎅🎁🎄❤

Likes

Comments

I torsdags va d dags för att besöka advokaten.
Efter frukost begav vi oss från Civitella Alfedena till Fermo, en biltur på dryga tre timmar.

Vi va lite tidiga till Fermo så vi gick till havet och jag hann plocka lite snäckor. Jätte vacker starnd, men det va väldigt blåsigt.

Vi skulle vara hos advokaten kl 17, men Stafania ringde å ordnade så vi skulle få komma 30 min tidigare.
Skönt, för jag hade en 2,5 timmes resa till flygplatsen (trodde jag).
Så vi stog å väntade utan för advokaten.....å tydligen va d 30 Italienska minuter, för hon kom inte förrän 17.00 å då skulle hon bara in med några andra i 5 min.....villket så klart blev 15.
Meeen efter den långa väntan fick vi tillslut komma in. Advokaten, en stilig kvinna i 50 års åldern, började prata och berätta att om migrationsverket i Italien skulle skicka tillbaks dom så skulle det vara på begäran från migrationsverket i Sverige (och d svenska migrationsverket säger tvärt om). Hon sa att eftersom dom har haft flyktingstatus i Italien så kommer dom få uppehållstillstånd så fort dom söker det.
Hon pratade i en halvtimme om att Italien inte kan skicka sånna förfrågningar om återtagande.....å till slut sa jag bara att:
Ge mej d snabbaste alternativet på att få hem pojkarna.
Då sa hon att d va att dom "renovera" sitt uppehållstillstånd i Italien och sen när Mattias fyller 18 i februari så kan han komma hit.
Det är lite knöligar m Simon, men då gör man så att soc i Italien å soc i Sverige kommer överens om en placering hos oss. Det hon tyckte va bra var att barnen varit placerade hos oss tidigar, så vi va kända av soc i Sverige så hon trodde att det här kunde gå fort.
MEEEEEN Italien är ju ett oerhört byråkratiskt land som ÄLSKAR stämplar från domstolar. Hon bad mej skicka massa papper....vigselbevis, hyreskontrakt, utdrag från banken, intyg från soc, intyg från Ebba och Villjam att d är ok att Simo  å Mattoas bor hos oss, intyg från skattemyndigheten mm. Alla dessa intyg ska vara översatta av ambasaden och stämplade. Först ville hon även att alla original skulle vara stämplade från domstol, för att dom skulle vara äkta, men det funderar ju inte riktigt så här i Sverige.
Så....till slut kom vi alltså fram till detta. Dom ska förnya sitt uppehållstillstånd i Italien så fort som möjligt för så får dom komma hit.
Sen funderar vi kring adoption. För då blir dom ju dom Svenskar dom faktiakt är i hjärtat. Men det får vi fundera över längre fram.....nu ska dom bara hen så fort som möjligt.

När vi gick därifrån kände vi ändå ett hopp och en ljusning. Vi fick även veta att dom fått en tutore. Det är Stefanias farbror så det känns oxå jätte bra.
så nästa gång vi kommer kommer vi få ta med pojkarna därifrån. Då ska vi åka på utflykt 💜

Efter advokatbesöket så körde jag pojkarna å Stefania till det andra barhemet som ligger i Fermo för Mattias å Simon skulle fira jul å nyår där.
Jag blev bjuden på mat innan jag skulle åka.
När jag sen titta på klockan va hon 20.35 å jag skulle vara i Fiunicino innan midnatt....så oj....ja va tvungen å åka strax.....knappade inpå GPS:en.....Å D TOG INTE 2,5 TIMME......D SKULLE TA 3.17 😨
Så jag hade ju skit bråttom. Mattias hade ju kollat hur lång tid d tog till Rom, men flygplatsen litter ju i Fiumicino.....typ som Stockholm å Arlanda.
Så jag rev ihop att å hoppa in i bilen...så skulle jag vara framme 23.56.....å så skulle jag tanka oxå 😣
Så d va bara å köra som en Italienare å hålla tummar å tår att ingen polis va ute.

D va dom inte....som tur va.
Å jag hann å lämna bilen. Så va d bara å vänta på flygplatsen.....flyget gick 07.55. Men jag hade druckit kaffe så jag satt och jobbade m min auktionsforskning som jag håller på med i skolan 😊 Så då fick jag gjort massor till det oxå. Superskönt.

Kom hem igår, men efter att dygnat va jag inte riktigt som jag borde.....tvärsliten å hjärnan funka inte alls. Så det blev en tidig sänggång. Men d känns så bra nu, när ljuset i tunneln är ljusare. När målet närmar sej. Snart är vi tillsammans igen, å då kommer INGEN kunna skilja oss åt 💜💜💜

Likes

Comments

Hoppsan!
Jag glömde lägga ut det här inlägget, men bättre sent än aldrig 😜

I onsdags hade vi en en urmysig dag å bara umgicks. Har NÄSTAN kännts som en semesterdag 😜

Vi gick upp till ett vattenfall i nationalparken, å jag önskar så att man kunde få m hur vackert d faktiskt va på bild. Men tyvärr så funkar inte det m min telefon. Det är så vackert så d nästan gör ont. Sånna otroligt vackra berg m porlande kristallklara bäckar.
Vi gick dryga 8 km å d va såååå mysigt. Prata om allt mellan himmel å jord. Relationer, religion, universums existens, vad händer när vi dör, när pojkarna kommer hem ska vi.....ja....vi prata om allt. Så mysigt å bara gå å filosofera. D har blivit två så kloka killar. Jag är så stolt över dom. Dom är så fina.
Tyvärr fick vi inte se några vargar eller björnar, för tydligen är d en björnsort som finns här som inte går i riktig dvala...utan är vakna mycke på vintern. Men dom är inte så stora.

När vi sen kom hem blev d lunc, å som vanligt är d pasta. Dom äter typ alltid pasta å pyttelite sås å bröd till lunch. Ofta är d bara tomatsås, men d kan vara lite tonfisk eller korv i den oxå....eller köttfärs....men d är superlite sås om man jämför m hemma. D är liksom torrt. Men idag va d en soppa....eller skulle vara....den va oxå lite torr för p va soppa 😜.....m kikärtor. D va helt ok 😊

Efter lunchen (som alltså är typ 15.00 här) slog vi in julkolan vi kokade igår å sen gick jag å Mattias iväg för jag flätade Stefanias dotter (en personal) Hon fick inbakade småflätor.....d blev jätte gulligt.

Så har dom som en julutställning här i Civitella Alfedena som Mattias visade mej. Massor m gubbar som byns invånare gjort tillsammans. Helt otroligt villket jobb. D va inte bara gubbar som stog, d va ljudeffekter till nästan alla. Så när vi gick där....va vi aldeles själva....fast d lät som en stad i liv. Det va verkligen imponerande.

En supermysig dag med supermycke kort 😊
Känns bra inför morgondagen. Känns som d kommer gå bra. Vi har laddat med  så mycke positiv energi idag.

Så....i morgon.....sänd all energi å alla tankar ni kan till oss. Vi behöver en osynlig arme bakom oss. För er som sett Ally McBeal....en sån arme behöver vi 😜
För nu får d va slut m dom här dumheterna.....nu måste familjen bli enad. 2018 är vårt år. D känner jag på mej 💜

Likes

Comments

Alltså, för er som inte vet bor pojkarna i en liten bergsby som heter Civitella Alfedena och ligger mitt i Abrutso nationalpark. Djurlivet här är enormt. ca 1000 vargar, mellan 400 å 500 björnar, lodjur, hjortar, kor, hästar, åsnor, mulor, hundar å katter springer fritt här bland dom 300 byborna. Eller.....vargarna, björnarna å lodjuren är ju skogen runt omkring da.....
När byns kyrkklockor slår börjar vargarna å yla. D är jätte häftigt.

När vi skulle å handla idag (d tar ca 25 min åka till affären. Visst d finns en liten här som har typ mjölk å pasta....men när dom handlat mat så åker dom till d andra stället) sååå.....när vi åkte så stog d ett gäng hjortar efter vägen. Naturtöntarna självklart tvungna å stanna å ta kort 😜

Efter lunchen (som är typ 15.00) spelade vi Yatsy som vi lärt dom här.
Sen vid 18.30 tiden satte vi igån m middagen. (Här äter man inte middag före 20) D va jag å Simon som stog för middagen å d va han som önskat mat.
köttbullar brunsås (fast jag hade glömt å köpa soya så den blev lite blek) å potatismos. Alla tyckte om det 😊

Vi bestämde att vi skulle på utflykt i morgon. Vi ska åka upp till ett litet vattenfall i reservatet, så då bestämde vi att vi kokade kola nu på kvällen.....så är den gjord. Mattias klippte papper å sen löste han av mej i rörandet.
kolan han å bli klar innan 23, då pojkarna ska lägga sej, men slå in den får vi göra i morgon.

D känns så underbart å ha en sån stor familj. Att ha så mycke kärlek omkring sej. Jag är verkligen så lyckligt lottad. Å jag längtar så jag håller på å spricka tills hela familjen är samlad igen 💜💜💜

Likes

Comments

Då va jag i Italien igen....å hälsar på mina små. Men som vanligt ska vi förena nytta med nöje.

Den här resan började inte så bra. När jag skulle hämta bilen va d ingen där....23.30. Ett annat par stog oxå och väntade på sin bil....vi ringe å dom skulle komma snart....men ingen kom. Dom stängde å jag tänkte att då får jag väl ta in på hotellet på flygplatsen å hämta ut min bil på morgonen da. Men den tanken blev inte så långvarig....d kosta 1810:- för en natt på hotellet.....så d blev flygplatsen istället. Kan upplysa om att d INTE va skönt. Men några minuter decka jag av iaf.
Så....på morgonen bär jag skulle hämta ut bilen så sa dom att, nej eftersom du inte hämtade ut den igår är bokningen anulerad och du får inga pengar tillbaks.
Jag stog å tjafsa m dom en dryg timme. Jag hade ju bokat bilen i fem dagar. Jag har ju betalt för den i fem dagar.....men d spela ingen roll. Hade jag inte hämtat den på utsatt tid så va d så. Men jag kunde få hyra en ny bil, mycke dyrare. Jag va så arg så jag koka å sa att jag ALDRIG mer kommer hyra bil av dom å att jag ska maila huvudkontoret. Så gick jag å hyrde en bil på ett annat ställe.....villket innebar att jag får tillbringa sista natten som den första. Men d är d värt. Jag sover hellre på flygplatsen än å hyra bli från dom igen.

Så....när jag väl fick min bil började jag m lite shopping....köpte d sista till julen.....å sen bar d av till Abrutso å Civitella Alfedena.
Tänk att d kan kännas som d va såååå länge sen  vi träffades, fast det bara är några veckor sen. Mina små pojkar. Känns så jobbigt å inte ha dom hemma.....å nu när d är jul å allt. Men det kommer fler jular....å dom ska vi fira ihop 💜

Det hände inte så mycke igår....va ju sjukt trött så gick å la mej i tid. Idag ska vi åka å handla å sen ska jag å Simon göra köttbullar, sås å potatismos.
Han har beställt det 😜....men jag glömde lingonen 😣 Hade jag tänkt på d när jag va i Rom hade jag ju kunnat svänga förbi IKEA....men hade inte en tanke på det då.

På torsdag ska vi prata m vår advokat här i Italien. Ska bli intressant. Så får vi se villket spår hon tycker vi ska köra på. Finns ju lite olika varianter. Jag berättar om dom sen efter mötet....så får vi se vad som händer.

Nu ska jag gå till pojkarna å äta frukost å så har vi en hel dag framför oss, där vi kan umgås å planera 💜💜💜

Likes

Comments

Nu har jag varit hemma en vecka och nästa resa till Italien är beställd. Jag åker den 17-22 december, för ÄNTLIGEN har vi fått tag på en advokat. Så den 21 december har vi möte med henne. Känns så himla bra.

Veckan har varit bra tycker jag. Jag har mailat stadsministern och migrationsministern, några i regeringen samt typ ALLA på migrationsverket. Vill att ALLA ska få vetskap om vad som sker. Hur Sveriges migrationsverk faktiskt behandlar barn.
Nada har mailat typ ALLA migrationskontor i Italien.....å till slut fick hon ett svar från en. Ett svar vi väntat på i snart 3 månader. Ett svar där det står att dom inte längre finns i några register och inte har något uppehållstillstånd. ÄNTLIGEN har vi det nerskrivet. Inte lika bra som ett stämplat dokument, men d är ju iaf något 😊

Jag har även fått veta från Rådgivnongsbyrån, en ideell förening som hjälper till i asylärenden, att Europa bestämt att hjälpa Italien m deras flyktingar, för d kommer så otroligt många till dom. Så hon blev helt chokad när hon hörde att pojkarna blivit utvisade dit. ALLA andra länder hjälper Italien och tar flyktingar därifrån....utom Sverige. Vi skickar dit två barn som inte har någonting i Italien, men än en pappa som misshandlat å utnyttjat dom sexuellt.

Prata även med en man på Rädda barnen. Han hade jobbat på mogrationsverket och efter jag berättat vad som hänt sa han att så kan dom ju inte göra. Det får dom inte.
Det här är ju förjävligt.
Precis ALLA vi pratar med säger samma sak, förutom dom inblandade på migrationsverket då så klart.

I torsdags ringde Loris Severini, den Italienska ambasadören i Stockholm, upp Nada. Även han va chockad över att pojkarna åkt. Han sa att Sverige gjort ett lagbrott och han ville ha alla kontaktuppgifter till vår advokat, barnhemmet samt dom inblandade på migrationsverket.
Han ville ha kopia på överklagan samt kopior på pojkarnas resedokument å ankomstdokumenten i Italien.

Så...summa av veckan är många steg frammåt i vår kamp. Vi känner hopp och glädje. En otrolig styrka.
Det här svetsar oss alla mer samman. Det är en otrolig styrka att ha den stora familj jag har. Så mycke kärlek å så mycke kämpaglöd som d finns när allt ställs på sin spets. D är underbart å jag är så djupt tacksam över mina barn jag fött, mina barn jag fått å min man jag valt. Jag har ett så otroligt rikt liv å känner en otrolig tacksamhet mitt i allt elände.
Å så är jag såååå tacksam över alla vänner som hjälper till i vår kamp. Utan er alla skulle d här va så mycke tyngre 💜

Likes

Comments

Igår va d den 1 december......villket innebär första paketet på kalendern. Alltid lika spännande.
Sen blev det julstök på barnhemmet. Först gick vi en promenad å plockade röda å oranga bär å några buskar som va nersågade. Simonetta som är föreståndare på barnhemmet villa ha kottar, men d hade vi inte plockat. Så hon bad Simon å Mattias å gå å plocka.
Jag brukar ju aldrig få bara med dom två ihop så jag bad Mattias fråga om vi verkligen fick gå alla tre.
Han sa att vi frågar inte. Vi bara går, så får dom väl stoppa oss.
Jag lämnade ju dator å väska å nyckel till mitt hotellrum, så det skulle väl inte vara några problem.

Mysigt å få gå ut bara vi. Så vi utnyttjade ju det lite grann. Vi va ju inte direkt toksnabba.

När vi kom tillbaks stog Omar på farstun och pratade m Simonetta i telefon och sa: Dom kommer nu.
Haha....va trodde dom? Att vi skulle GÅ härifrån. Vi är mitt i bergen å mitt pass ligger kvar hos dom.

När vi kom upp hörr Simonetta på att göra en julgran 😊
D va jättefint. Nått vi kanske ska ta efter. Hon tyckte d va tråkigt att det inte fanns någon julmusik, så jag satte på min jullista på Spotify.
D va jättemysigt å lite julstämning infann sej tråtts omständigheterna.
Både jag å Jean är så glada och tacksamma att dom kom just hit, till det här barnhemmet. Personalen är fantastisk och d är i en liten bergsby med 300 innevånare så d är inga droger och ingen kriminalitet. Det känns tryggt tråtts allt. Det kunde varit så mycke värre.

Men vi har inte bara kul. Simonetta hade försökt få tag på en advokat som kan hjälpa oss härifrån. Men den hon fått rekomenderad kunde inte så han i sin tur rekommenderade en kvinna som Simonetta ska ta kontakt med på måndag.
Så väntar vi även på en totore, en godman. När denne kommer finns d chans att det kan gå fort. Det är totoren som kan ha kontakt med migrationsverket.
Så kag kommer troligen åka ner hit igen innom kort. För att ha möten med advokat och migrationsverk.

Imorgon åker jag hem. Det är blandade känslor. Jag längtar ju efter dom där hemma fast samtidigt vill jag inte lämna pojkarna här.
Men som sagt. Jag åker ner snart igen.
Hoppas d blir sista gången i det här ärendet. Att allt då löser sej å att jag kan ta med pojkarna hem då.
Hoppet är d sista som sviker mej 💜

Likes

Comments

7Igår åkte vi ner för berget å handlade. Jag skulle bjuda på mat, bacon lindad kyckling med fetaost. Vi frågade om pojkarna fick åka med mej, men det gick inte. En fick åka med. Så Mattias åkte med mej.

När vi kom hem från affären lärde vi Omar, som jobbar på barnhemmet, att spela Yatsy å 10.000. Å sen på kvällen lagade jag å Simon mat.
Det blev supergott.

Inatt vaknade jag 04.15 och kunde inte somna om. Jag försökte i nästan 2 timmar, men sen gav jag upp. Jag skrev istället ett brev som jag kommer skicka till bla. stadsministern,  migrationsministern och massor på migrationsvrket. Jag vill att ALLA ska veta hur det egentligen fungerar. Att Sverige visar upp sej så fint utåt. Vi är så humana å självklart följer vi lagar å regler.....eller?
Varför har Sverige skrivit på barnkonventionen om vi ändå inte tänker följa den?

Soc här i Italien ville ha uppgifter om oss. Inkomst,  familjeförhållanden, hyra mm....så även det mailet fick jag iväg.
Som tur är tog jag med yogamattan så det blev även ett yogapass på morgonkvisten.

Simon ringde mej vid 11 och frågade OM jag ev kunde stanna kvar några. Simonetta hade kontaktat en advokat å ville att jag stannade på ett möte. Jag ringde Jean för att bara kolla så det va ok, å d va det. Så jag stannar tills vi haft möte m advokaten. Simonetta kommer hit till barnhemmet i morgon, så då får jag väl besked om hur det blir.

Jag gick upp till Simon å Mattias vid 13 tiden å vi har suttit å pratat i köket. Finns inte så mycke annat att göra eftersom vi inte får gå ut själva, mer än 2 gånger. Då en gång på middag å en gång på lunch.
Vi tog middagen idag. Och vi fick lite dispans. Vi fick gå nån timme tidigare å titta i en affär som säljer örter å honung å sånt. Sen blev det middag. Vi satt där över två å en halv timme. Simon ville inte gå.....han tyckte d va så skönt å komma ut.

Det är inte bara jobb å möten, vi har verkligen fått rå om varandra dom här  dagarna. Men i morgon blir det allvar igen, när Simonetta kommer.

Jag har även fått tipps av pappa att kontakta UNHCR/Asyl å Rädda barnen villket jag ska göra i morgon.

Ännu en positiv grej. En journalist har hört av sej och vill veta mer. Så nu är det två stycken. Hoppas någon av dom kan skriva om det hör innom snar framtid.

Och så har vi ju vår namninsamling.
Jag skulle bli sååååå glad om du skriver på, om du inte redan gjort det 💜
Å komihåg att bekräfta underskriften via det mail du får.

https://www.skrivunder.com/hjalp_oss_att_fa_hem_simon__mattias

💜💜💜

Likes

Comments