VUODEN ENSIMMÄINEN MATKA HÄÄMÖTTÄÄ

Moikka!

Tajusin juuri, että ei hitsit mullahan tulee pian vuoden ensimmäinen matka. Välillä matkoja tulee varattua aika lyhyelläkin varoitusajalla, mutta tästä matkasta päätettiin jo viime kesäkuussa, jonka takia se on aina välillä jopa "unohtunut". Nyt kuitenkin reissuun on noin kaksi viikkoa ja se alkaa tuntua hyvinkin ajankohtaiselta.

Olen siis suuntaamassa perheen kesken Thaimaahan! Tästä tulee minulle toinen kerta Aasiassa ja mielenkiinnolla odotan nähdä mitä tuleman pitää. Olen Aasiassa ollut kerran aiemmin ja se oli vuonna 2017 syksyllä Indonesiassa, jolloin matkamme keskittyi kavereiden kanssa pääasiassa Gili-saarille sekä Nusa Lembonganille. Reissu ei kuitenkaan toteutunut ihan niinkuin oli odotettu, sillä meidän aikanamme Agung-tulivuori alkoi esittämään merkkejä purkautumisesta, jonka vuoksi ihmisiä aloitettiin evakuoimaan ja se lisäsi tietenkin itsellekkin aika suurta stressiä. Vatsani ei myöskään kestänyt viimeksi paikallista ruokaa reissun aikana, jonka vuoksi sitä oltiin jo viikon jälkeen aika heikossa kunnossa ja kotia tuli kova ikävä.

Tällä kertaa kuitenkin matka ei ole reppureissu vaan tarkoituksena on oikeasti vain mennä rentoutumaan ja nauttimaan lämmöstä. Meillä on suorat lennot Bangkokiin, jossa olemme yhden yön ja sitten muu matka kuluu Hua Hinissä.

Tästä tulee varmasti hyvin erilainen kerta kuin aiemmasta Aasian kokemuksestani, sillä Thaimaa on kuitenkin ollut niin pitkään todella turistikohde verrattuna Indonesiaan. Olen kuitenkin todella innoissani ja malttamattomana lähdössä taas uudelle seikkailulle ja valmiina kaivamaan matkalaukut esiin, vaikka vihaankin joka kerta sitä itse pakkausta, haha.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

Tykkää-merkinnät

Kommentit

mirapernu
mirapernu,
hmm oon itsekin miettinyt indonesiaan matkustamista jo jonkin aikaa ja just mietityttää se miten vatsa reagoisi paikalliseen ruokaan, kun muutenkin niin herkkä kaikelle. Söitkö mitään vatsahappobakteereja tms silloin reissussa? 🤔
nouw.com/mirapernu
NennaKalsi
NennaKalsi,
Joo olin syönnyt niitä pari viikkoa ennen reissua jo ja kokoajan matkalla, muutakin lääkitystä koitin sitten myöhemmin käyttää, mutta ei se oikein meinannut auttaa. Ei myös syöty mitään mistään katukeittiöstä edes, että ihan niistä ravintoloista 😅 kaveri, joka oli silloin 7 kertaa indonesiassa totesi, että hänelläkin meni neljä ekaa kertaa vatsa sekaisin, kun just ei oo vaan tottunut siihen paikalliseen bakteeristoon, vaikka oli muuten kyllä matkustellut paljon 🙈 toki nääkin on niin yksilöllisiä ja somessa indonesia näyttää ruokienkin puolesta niin täydelliseltä ja hyvältä. Voi olla, ettei kaikkiin vaikuta ollenkaan tai sitten siitä ei puhuta niin paljoa heh
nouw.com/nennakalsi