TERVEISIÄ SISILIASTA

Buongiorno! Laukkujen kanssa suunnattii tiistaina kohti lentokenttää ja keskiviikon yönpuolella sitten saavuttiin kohteeseen! Nyt on meneillään kolmas päivä täällä Sisiliassa ja tarkemmin ottaen pienessä Letojanni nimisessä kaupungissa.

Odotukset on täyttyneet enemmän kuin hyvin. Oltiin äitin kanssa oltu jotenkin sellaisessa luulossa, että meidän hotelli oli vähän budjetti ratkaisu, mut siis ei mamma mia mitkä nämä maisemat täältä on! Oon ottanut näistä tässä kohtaa ainakin lähemmäs parisataa kuvaa ja koko ajan tulee tässä altaalla olessakin ihasteltua tätä näköalaa! Meidän hotelli on siis tosi korkealla rinteessä ja tänne pitää ottaa kaksi pitkää hissiä, jotta pääsee ylös saakka Letojannin kaupungin juurelta. Tässä kaikista mielyttävintä on myös se, että vaikka ulkona onkin sen 30-35astetta niin korkealla rinteessä käy kokoajan pieni tuuli, jonka avulla ei tule sitä pakahtumisen tunnetta ja voi vain oikeasti hyvillä mielin nauttia lämmöstä.

Ensimmäinen päivä me vietettiin täysin altailla, sillä tämä meidän hotelli on niin mielettömän kiva! Lisäksi meillä oli silloin kaikilla pientä reissuväsymystä, koska oltiin saavuttu niin myöhään yöllä vasta hotellille. Mullakin kun on ollut tämä flunssa vielä päällä niin huomaa, ettei ole ihan täydessä iskussa, vaikka voin toki senkin myöntää, ettei ole pieni kurkkukipu ja flunssa haitannut läheskään niin paljoa, kun sitä saa sairastaa näissä oloissa. Keskiviikkona, me mentiin sitten vielä illalla tuonne alas kaupungille syömään, mutta koska etelässä tulee niin pimeää aikaisin, oli hieman vaikea suunnistaa ja tietää uudessa kaupungissa mistä suunnasta löytyisi ne kaupungin parhaat ravintolat.

Eilen me lähdettiin heti aamupalan jälkeen rannalle. Letojannin kapunki rakentuu oikeastaan sen 2kilometria pitkän rantaviivan ympäristöön, joten siinä sitten on hyvä valita mistä kohtaa rantatuolit valitsee. Me käveltiin jonkun aikaa kunnes sitten löydettiin tosi kiva kohta, jossa päästiin myös rantatuolien ensimmäiseen riviin ja saatiin nauttia suorasta merinäköalasta! Laitan tänne blogin puolelle myöhemmin vielä kuvia tuola rannalta ja itse Letojannista, kunhan saan niitä hieman läpi käytyä. Olen kantanut kameraa kokoajan mukana ja kuvia on tosiaan kertynyt hyvää tahtia. En ota kuitenkaan mitään stressiä nyt näiden kuvien julkaisusta vaan nautin lomastani päivä kerrallaan!

Tänään me aiotaan läheä tuossa parin tunnin päästä Taorminaan, joka sijaitsee aivan tässä lähellä, vain 3kilometrin päässä ja viikonlopullekkin on tiedossa yksi retki, jota odotan jo innolla! Tässä kohtaa aion vielä pulahtaa altaaseen vilvottelemaan ja hakea baarin puolelta uuden kylmän juoman.

Ihanaa viikonloppua kaikille, vissin säät tosiaan suosivat nyt Suomessakin!

Nenna

  • Lifestyle, Travel
  • Near Taormina, Messinan maakunta, Italia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jossus Travelpics,
Ihanan näköistä, ja mikä näköala hotellista.
www.rantapallo.fi/jossus
NennaKalsi
NennaKalsi,
On kyllä ihan mielettömän upeat maisemat 😍 oon iha rakastunu näihi!
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Mä en kestä mitä maisemia! Näyttää niin upeelle♥
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Ei näitä saa ees kuviin vangittua... ihan mielettömän ihanat 😍😍
nouw.com/nennakalsi