TÄYDELLINEN KASVISRUOKABUFFET JA RAUHALLINEN OPISKELUPAIKKA

COFFICE

Olen yrittänyt etsiä hyvä kahviloita opiskeluun. Tietenkin lähestulkoon kaikkialla voi opiskella, mutta on eri asia tarvitseeko paikassa kuulokkeet vastameluksi ja onko esim. tietokonetta helppo ladata mistä tahansa pöydästä. Onnistuin kuitenkin löytämään Cofficen! Paikka sijaitsee Södermalmilla lähellä Medborgarplatsenia.

Kahvilan tyyli on hyvin pelkistetty ja tehasmainen, mutta ainakin omalla kohdalla tällainen tyyli kolahtaa. Kaikien pöytien lähettyviltä löytyy pistorasioita ja kun olin itse opiskelemassa täällä, niin sain oikein hyvin keskityttyä rauhassa. Isot ikkunat tuovat paljon valoa, mikä ainakin piristää paljon omaa opiskelua.

Kahvilassa on myös mielestäni ainakin kaksi suurempaa pöytää syrjemmässä, joita on mahdollista varata esimerkiksi ryhmätöitä ja projekteja varten. Mielestäni aika harvinaista, että kahvilasta tosiaan löytyy näin hyvät puitteet opiskeluun - pisteet siitä!

Osoite: Tjärhovsgatan 5, Stockholm

Hermans Restaurang & Trädgårdscafé

Olin kuullut tästä paikasta jo kauan sitten, mutta en tiedä miksi vei näin kauan aikaa ennen kuin päätin täällä käydä. Nyt voin kuitenkin tosiaan itsekin suositella paikkaa erityisen paljon!

Tarjolla on kasvislounasbuffet ja näin kesäisin ainakin viikonloppuisin on myös tarjolla ravintolan puutarhan puolella kasvisherkkuja grillinpuolelta.

Ravintolan piha-alue on todella suuri ja sen ollessa auki ei ollut mikään ongelma mahtua syömään viikonloppunakaan. Maisemat aukeavat korkealta ja merta sekä edessä aukenevaa kaupunkia voi ihastella ruokaa nauttiessa.

Ravintola sijaitsee hyvin lähellä Viking Line:n terminaalia, joten ruokailu tähän ihanaan paikkaan onnistuu myös helposti risteilyn yhteydessä!

Osoite: Fjällgatan 23B, Stockholm

---

Ihanaa alkavaa viikko kaikille

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

  • Stockholm tips
  • Near Östermalm, Tukholma, Ruotsi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Okei nam mikä nälkä tästä postauksesta iski!! <3
nouw.com/stepstoselflove
stepstoselflove
stepstoselflove,
Okei nam mikä nälkä tästä postauksesta iski!! <3
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Toi oli kyllä ihan sika hyvää 😍👌🏼
nouw.com/nennakalsi