TAMMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA

Heips!

Siis onko kenelläkään muulla olo, että tammikuu vain oikeasti katosi johonkin? Olen nähnyt somessa päivittelyä siitä, kuinka tammikuu meni osalla todella hitaasti ja "tuntui ikuisuuden pituiselta", mutta itselläni tosiaan tätä ongelmaa ei ollut. Tietenkin tuntuu, että uudestavuodesta on jo aikaa, mutta silti omalla kohdallani tammikuu tuli, oli ja meni - hyvin nopeasti.

Haluaisinkin tehdä nyt pienen kurkistuksen kuluneeseen kuukauteen!

Tosiaan kuukausi sitten vielä vietettiin uutta vuotta ja se omalla kohdallani tapahtui ystävien seurassa Kämpissä. Vuoden vaihde ja tammikuun aloitus oli mielestäni erityisen onnistunut ja kukaan meistä ei laittanut siihen liian suuria erityisiä odotuksia niinpä lopputulemana oli oikeasti aika mahtava startti tälle vuodelle!

Mielelläni viettäisin tuon kyseisen illan uudelleen, tai puhumattakaan aamupalasta, jonka saimme tuolloin nauttia.

Kolmantena päivänä tammikuuta suuntasinkin sitten jo kotia kohden. Olin ollut Suomessa noin 2,5viikkoa ja tämäkin aika oli mennyt aivan siivillä. Jotenkin tuntuu, että omalla kohdalla aika ei ikinä hidasta menoaan ja mikään kuukausi ei saa ajattelemaan, että "olisipa se jo ohi", sillä se menee vain itsestään ohi - halusi sitä tai sitten ei.

Kotiin on kuitenkin aina kiva palata, sillä oma koti nyt vain on oma koti.

Tukholmaan palattuani minulla oli edessä muutamat "horror viikot". Sillä minulla oli 3/4 syksyn kursseja tentittävänä. Onneksi kuitenkin ystävälläni sattuu olemaan tässä tammikuun alussa hänen syntymäpäivänsä, niin sain jotain kivaa pientä sosiaalisuutta Ruotsiin paluuseen, enkä vain suoraan juossut kotiin lukkojen taakse opiskelemaan.

Yllä olevat kuvat ovatkin Noran synttäreiltä. Ensimmäinen on kun kävimme illallisella Kasaissa. Ravintola sijaitsee Östermalmilla (Linnégatan 18), ja voin vain suositella kyseistä paikkaa! Sushi oli aivan mielettömän hyvää ja tykkään ravintolan ilmapiiristä erittäin paljon. Henkilökunta olisi voinut antaa meille kuitenkin hieman parempaa palvelua siihen nähden, että kyseessä ei ole mikään aivan halvimmasta päästä oleva ravintola, mutta silti tiedän, että haluan mennä tänne vielä uudelleen tulevaisuudessa. Mikäli kyseiseen ravintolaan halajaa kannattaa muistaa tehdä ajoissa pöytävaraus, sillä se on lähes aina täynnä!

Alempi kuva on sitten Noran oikealta syntympäivältä, kun kävimme vielä brunssilla. Olimme Greasy Spoon Södermalmilla (Tjärhovsgatan 19), joka on myös ruoaltaan aina takuuvarma paikka niinkuin kuvasta näkyy.

...ja no sitten seuraavat pari viikkoa meni oikeasti aikalailla vain näin. Vaihtelua koulun, kodin ja kirjaston väliltä opiskelujen parissa. Hirveästi muuta kuvamateriaalia ei kamerarullaan kertynyt.

Olen nykyisin huomannut (tai ehkä oikeastaan vain myöntänyt) sen, että olen suhteellisen kova stressaaja. Eikä siinä ole oikeastaan mitään järkeä, koska se turha stressaaminen saattaa toisinaan vain lamaannuttaa, jonka lopputuloksena en pysty edes painaa asioita eteenpäin kahta kovemmin vaan ennemmin puoliteholla. Nyt jälkikäteen on kuitenkin ihana huomata, kuinka noistakin viikoista taas vain selvisi - vaikka se ei silloin siltä ollenkaan tuntunut.

Tenttirypeämän jälkeen ensimmäinen uusi viikko alkoi vähän fiinimmin, kun osallistuimme 21.päivä Ruotsin urheilugaalaan Noran kanssa. Kokemus oli erittäin kiva ja voitti varmasti keskiverto maanantai-illan. Toki olisi varmasti ollut hyvä lisä, jos olisi ollut vielä paremmin perillä Ruotsin urheilijoiden viime vuoden saavutuksista, heh.

Gast Cafe (Rådmansgatan 57)

Löfbergs Rosteri & Kaffebar (Kungsgatan 3)

Kuukauden loppupuoleen mahtui muutamat kivat kahvilatapaamiset, pari iltaa ystävien kesken, pikkuhiljaan hyvin käynnistynyt treenirytmi ja sellaista tavallista arkea mitä olen paljon kaivannut. Nyt tälle alkavalle viikonlopulle minulla ei myöskään ole sen kummoisempia suunnitelmia, kuin käydä urheilemassa ja nähdä ystävääni huomenna päivällä (tietenkin on myös ne iänikuiset koulujutut joihin saa palamaan niin paljon aikaa kuin huvittaa). Kuitenkin tällä hetkellä yksinkertainen ja helppo arki on asia, joka tekee minut todella onnelliseksi, sillä tiedän, että kohta taas mennään!

Mitä teillä jäi päällimmäiseksi mieleen Tammikuusta?

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

Tykkää-merkinnät

Kommentit

lauraleino
lauraleino,
Oi ihana tuo gaala-asu! 😍 Ja joo itsellänikin tammikuu meni aika nopeasti, oikeastaan huomaamattakin, töissä suurimmaksi osaksi ja kiirettä piti niin itse en ole oikein mitään muuta tänä vuonna vielä kerennyt tekemään, kuin niitä töitä 😄
nouw.com/lauraleino
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos ❣️ Ja kiva kuulla, että muistakin tuntuu, että helmikuu tuli aivan yllättäin ja tosi nopeasti! Ehkä me molemmat ehditään tehdä nyt enemmän kaikkea kivaa tässä kuussa 🙌🏼
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Oi vitsi miten kaunis sä oot!<3 Musta tuntuu myös että tammikuu on vain kiitänyt silmien ohi!:D
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos ihanainen ❤️ Katostaan kiitääkö helmikuuki ohitse ennen kuin edes huomataan haha 😂
nouw.com/nennakalsi
SimonAndersson
SimonAndersson,
I don’t understand Finnish because i’m from Sweden, but it’s becoming fun to read your blog 😊
nouw.com/simonandersson
NennaKalsi
NennaKalsi,
Thank you! Hope you like the pictures at least 😊
nouw.com/nennakalsi
Kotkotuksia
Kotkotuksia,
Tammikuu meni todellakin silmänräpäyksessä ohi! Mulla kuukausi meni kouluhommien parissa, mutta sulla vaikuttaa olleen pitkälti mukavampi ja iloisempi kuukausi <3 Komppaan Lauraa - sun gaala-asu on upea!
nouw.com/kotkotuksia
NennaKalsi
NennaKalsi,
Toivottavasti sulle mahtuu sitten ehkä nyt helmikuulle enemmän ihania asioita, vaikka musta tuntuu kyllä että tämäkin kuukausi tulee loppuunsa aivan hetken kuluttua heh! Kiitos ihanasta kommentista ja mukavaa viikkoa sinulle 💛💫
nouw.com/nennakalsi