TAAS HYMYILYTTÄÄ

Ah, siis niin ihanaa istahtaa koneen eteen ja avata uusi blogiteksti! Olen halunnut tehdä tämän monta kertaa kuluneen viikon aikana, mutta jokainen kerta olen kuitenkin kieltänyt sen itseltäni ja pysynyt opiskeluiden merkeissä (My Day - videotani lukuunottamatta, hehe).

Palasin Tukholmaan viime viikon maanantaina ja voin sanoa, että arkeni on ollut hyvin koulupainotteinen sen jälkeen. Voin oikeastaan laskea yhden käden sormin ne kerrat, kun olen viimeisen 1,5viikon aikana poistunut kotoa:

1. Viime viikon perjantaina oli niin huikeat sää, joten oli pakko hylätä koti ja koulukirjat (23°C & aurinkoa)

2. Maanantaina kävin koululla pakollisen seminaarin merkeissä

3. Ja tänään koululla, koska minulla oli tentti

Muun kuluneen ajan olen sujuvasti vaihdellut sijaintiani pöydän ja sängyn väliltä opiskellen... Tänään tuli ensimmäistä kertaa yliopistossa oltua maksimi 5h tentissä ja toivotaan, että siitä oli myös sitten jotain hyötyä.

Tuttuun tapaan arkeni ei löydä tasaista rytmiään, ja tänään tehdään ainakin kuukauden edestä rästiin jääneitä kotihommia... Vietin juuri 50minuuttia pyykkituvallani, sillä pyykkiä oli kertynyt sen verran, että piti pestä niin monella ohjelmalla ja ne kaikki sitten päättyivät eri aikaan... Paras oli, kun yksi koneellisistani päätti sitten vain itsekseen vetää toisen ohjelman putkeen ja siinä sitten odoteltiin, että pääsisi laittamaan ne kuivausrumpuun, sillä pyykkikoneen sammutusnappi oli rikki.

Opiskelu-erakoitumisen ja siivous-maratonin jälkeen huomenna on tiedossa kuitenkin jotain paljon kivempaa...

Saan siis Julian tänne minun luokseni vierailulle muutamaksi päiväksi! Tästä mainitsinkin eräässä postauksessa Suomessa ollessani. Itsellekkin tulee ihana pakollinen lomailu siksi aikaa, jonka jälkeen voikin startata opiskelun seuraavan viikon tenttiin (taas).

Yleiset fiilikset kuitenkin tällä hetkellä erittäin hyvät! Niin ihana saada aina joku asia tehtyä ja huomata, että kesäloman alkuun on taas vähemmän ja vähemmän päiviä (35 päivää omalla kohdalla, "vaikka en laske" heh). Ja tietenkin taas hymyilyttää, kun pääsee tekemään kaikkea kivaa pariksi päiväksi rakkaan ystävän kanssa ♥

Kaikille oikein ihanaa loppuviikkoa!

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

  • Lifestyle
  • Near Ladugårdsgärdet, Tukholma, Ruotsi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Susta kyllä huokuu sellainen energia tänne ruudun toiselle puolen ja toi sun valloittava hymy ♥
nouw.com/emmikristiinan
NennaKalsi
NennaKalsi,
Eikä kuinka ihana ootkaan Emmi!! Kiitos tästä ❤
nouw.com/nennakalsi
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Oi vitsit ihania kuvia! ❤️
nouw.com/ainokaisar
NennaKalsi
NennaKalsi,
Oi kiitos ihana ✨😘
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Jeii, sieltä se kesäloma saapuu jo kovaa vauhtia <3 Oot ollu kyllä hurjan reipas koulun kanssa! Toivotaan hyviä numeroita :')♥
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Joo en malta yhtään odottaa kesää enää 😍 ja toivon tosiaan, että tää työnteko palkittas, vaikka ei ookkaan helpot aihealueet! Ihanaa loppuviikkoa sulle! 😘
nouw.com/nennakalsi
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Mikä upea nainen ❤️
nouw.com/nooramaijakatariina
NennaKalsi
NennaKalsi,
Sinä kans ❤️
nouw.com/nennakalsi