MY DAY - VIDEO

Heips!

Elikkäs tässä tulisi mun ensimmäinen My Day -video ikinä, ja kyllä taas vähän jännittää... Tukholmassa oli aivan ihana helle 20.4 ja mun päivään sisältyi niin jäätelöä, ystäviä kuin upeita maisemia.

Sen pidemmittä puheitta video löytyy tästä alapuolelta ja kommentoikaa ihmeessä mitä tykkäsitte ja tilatkaa kanava! ps. parhaat palat löytyvät aina lopusta ;)

Kiitos!! ♥

laittakaa laaduksi 1080p

EDIT:

TÄSSÄ VIELÄ VIDEOLLA NÄKYVÄT TUKHOLMAVINKIT:

KARLAVÄGEN

Tämä ihastuttava pitkä katu sijoittuu Östermalmille ja sen vierustalla on monia ihania kahviloita, jotka kutsuvat kahville aurinkoisen sään tullen. Aivan ihastuttava reitti myös vain ulkoilun merkeissä.

HUMLEGÅRDEN

Kävelin videollani Karlaplanilta Karlavägeniä pitkin Humlegårdeniin saakka. Puisto sijaitsee aivan keskustassa ja on suhteellisen suuri, jonka vuoksi sinne kerääntyy usein lämpöisemmilä säillä ihmisä nauttimaan esimerkiksi piknikin merkeissä.

SNÖ

Tarjoilee klassista Italialaista jäätelö Odengatanilla Vasastanissa. Paikka sijaitsee tien toisella puolella Vasaparkenia, minne onkin kiva mennä jäätelöä syömään! Paikka on mielestäni suosituksen arvoinen, jos haluaa astetta parempaa jäätelöä.

VASAPARKEN

Suuri puisto Vasastanissa, jossa on talvisin mahdollisuus luistella ja kesäisin tekonurmi jalkapalloa varten, puistossa on myös iso lasten leikkialue ja sen takia, sinne kokoontuu paljon lapsiperheitä.

SKINNARVIKSBERGET

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä aivan mielettömän ihana korkea kallio Södermalmilla. Tämä on kohde, jonka laittaisin jokaisen pakolliselle listalle, mikäli säät todella suosivat, sillä maisemat ovat vain niin mielettömän ihanat edessä aukeavalle Kungsholmenille. Kesäisin varsinkin ihmiset kokoontuvat tänne piknikin tai pussikaljan merkeissä! Aivan yksi lempparipaikoistani Tukholmassa!

---

Toivon mukaan piditte tästä postauksesta, ja kommentoikaa mielellään, mikä näistä paikoista kiinnostaisi eniten juuri sinua!

Kiitos ja kuulemisiin!

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

Tykkää-merkinnät

Kommentit

MillaK
MillaK,
Oli tosi kiva video 😊 ja voi vitsi miten ihana sää 😍
nouw.com/millak
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos Milla! Ihana kuulla, että tykkäsit 😍 oon siis tässä jo kavereiden kaa vistaillu, että saa nähä jos oli jopa koko _kesän_ paras sää 😂
nouw.com/nennakalsi
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Niin ihana video, tuli jo ihan kesäfiilis tännekin <3
nouw.com/emmikristiinan
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos paljon Emmi ihanasta kommentista ❣ Oli aivan huikee päivä niin sään kuin muunkin ohjelman puolesta 😍
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
En kestä tota videon loppua :'DDD oot niin söpö <3 Mut siis pointti!! Tää video oli tosi ihana, niin hyväntuulinen ja kirjaimellisesti aurinkoinen 😉 Vitsi sielä on jo niin lämmintä <3
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Hahaha 😂 joo piti jättää se sinne videon loppuun "poistetuiks kohtauksiks", ku olihan se niin hauska, että toi tilanne saatiin vahingossa videolle! Kiitos ihan superisti!! Tää kommentti lämmittää sydäntä ❤
nouw.com/nennakalsi
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Vitsi miten ihana video!! 😍
nouw.com/nooramaijakatariina
NennaKalsi
NennaKalsi,
Oij kiitos Noora!! 😍🙏🏼✨
nouw.com/nennakalsi