MUUTAN KESÄKSI

Postauksen kuvista kiitos @HERTTA :lle!

Otsikko kertookin jo aika paljon. Elikkäs viiden päivän päästä vihdoin tämä lukuvuosi munkin osalta ohitse. Tuntuu, että nämä seuraavat päivät tulee olemaan vielä niin pitkät, sillä tässä on aivan mielettömästi asioita mitä mun pitää tehdä, mutta samaan aikaan ne ovat varmaan ohitse ennen kuin huomaankaan.

Muutan siis seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi takaisin Suomeen, sillä mulla on kesätyöpaikka Helsingissä! Tavallaan on tosi helppo palata Helsinkiin, sillä se on edelleen toinen kotini, mutta sekin on tosiasia, että mun koko tavallinen arki jää tänne. Muutamat ystävät täältä ja onneksi myös mun poikaystävä lähtee kesäksi Suomeen niin en sentään ainoana karkaa pois.

Aina kun olen tässä kevään mittaa ihmisten kanssa puhunut kesäsuunnitelmista ja kertonut, että aion olla kesän Suomessa olen kohdannut seuraavan kysymyksen: miltä musta tuntuu lähteä täältä?

Totta puhuen en ole aina varma mitä mieltä oikeasti asiasta olen. Se vaihtelee hyvin paljon päivästä, mikä mun mielipide sillä hetkellä on. Tietenkin tiedän, että Tukholma on parhaimmillaan kesällä ja tää koko kaupunki herää aivan uudella tavalla, mutta sama asia koskee myös Helsinkiä. Mulle on muodostunut tänne aika laaja kaveripiiri jo ja tietenkin se tuntuu hassulta, ettei näe joitain ihmisiä koko kesän aikana, joiden kanssa yleisesti ottaen jakaa koko muun vuoden yhdessä.

Isoin asia mulle varmaan täältä lähtiessä on silti jättää mun koti. En tiedä kuulostaako se hassulta, jonkun toisen mielestä, mutta pitkästä aikaan mulla on tullut vahva tunneside mun kämppään, ja olen viihtynyt täällä tosi hyvin.

Helsingissä mua odottaa kuitenkin mun perhe ja pitkäaikaisimmat ystäväni, sekä nyt työ jossa pääsen haastamaan itseäni aivan uudella tavalla. Uskon, että mun kesästä tulee ihan super kiva Helsingissä.

Luulen, että kesäisellä Tukholmalla on jotain tarjottavaa vielä elokuunkin lopulla ja, että kolmen kuukauden kuluttua palaan jo innoissani takaisin. Juuri nyt kuitenkin odotan tosi paljon kesääni Suomessa.

Katsotaan kuinka pyörällä pää on sitten parin ensimmäisen viikon jälkeä, kun on koko elämänsä siirtänyt toiseen maahan, asuu uudessa paikassa ja on aloittanut uuden työn. Voin kuitenkin sanoa, että en odota mitään niin paljoin, kuin tämän koulustressin vihdoin loppumista!

Palaillaan pian, xx

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

MAIJAVIOLA
MAIJAVIOLA,
Oikeesti ihan sika upeet kuvat ja toi asu! Ja tervetuloa Suomeen! <33
nouw.com/maijaviola
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos Maija, oot ihana!! ❤ odotan kyllä tosi paljon tätä kesää nyt Suomessa 😍👌🏼
nouw.com/nennakalsi
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Ei vitsi miten upeita kuvia, toi tausta mätsää niin hyvin sun asuun!! ♥ Ihanaa että muutat kesäksi Suomeen, ois niiin kiva miittailla jossain vaiheessa 😊
nouw.com/ainokaisar
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos ihanasta kommentista ❤ ja joo siis ois super kiva!! Ihana päästä tapaamaan muita bloggaajia Suomesta, kun kerrankin on siellä pidempää, kuin jonkun ohi kiitävän hetken 🙌🏼😍
nouw.com/nennakalsi
saaraw
saaraw,
vau upeat kuvat ja asu!! Varmasti molemmissa hyvät puolensa ja onneksi tukholmassa on vielä varmasti kesäinen tunnelma sitten elokuussa:)
nouw.com/saaraw
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos! 😚 ja joo just niin mäkin haluan uskoa, ihana kesä tulee varmasti 👌🏼
nouw.com/nennakalsi
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Miten voit näyttää aina niin hyvältä, ihania kuvia! 😍❤️ Ja vähä kiva, että tuut Suomeen jos vaikka törmättäis ☺️
nouw.com/nooramaijakatariina
NennaKalsi
NennaKalsi,
Äää sä se osaat aina saada hymyn huulille noilla ihanilla kommenteilla... Kiitos Noora! ❤️ Ja ois kyllä tosi kiva, jos pystyis nähä jotenkin 😍 heti ainakin helpompaa nähdä, kun molemmat on sentää Suomessa 👌🏼
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Jee ihanaa että sulla on kesätyöpaikka Suomessa <3 Varmasti ihanaa päästä viettämään aikaa perheenkin kanssa 😊 Niin kauniita kuvia susta ♥
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Joo oon kyl niin ilonen tästä kesässä täällä 😍 ja voi kiitos niin paljon ihanuus 😚❤️
nouw.com/nennakalsi
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Ihanaa kesää täällä Suomessa toivottavasti Suomi sitten antaa parastaan <3
nouw.com/emmikristiinan
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos!! Mä uskon, että tulee super ihana kesä😍
nouw.com/nennakalsi
SaraV
SaraV,
Nää kuvat on niin upeat ja tuo asu mitä ihanin 😍
nouw.com/sarav
NennaKalsi
NennaKalsi,
Äää kiitos ihana 💛
nouw.com/nennakalsi