LOMAOSTOKSET

Hei!

Reissukuvat ovat löytäneet tiensä blogin puolelle jo ja nyt haluaisin jakaa teidän kanssa mun lomaosotokset! Matkan vlogi on myös työn alla, mutta koska mulla on ollut aika paljon menoa heti Suomeen palattua (mm. nyt viikonloppuna olin Tikkurila Festivaaleilla) niin en ole päässyt vielä editoinnissa alkua pidemmälle...

Pink Fresh Couture Pink EdT - tuoksu

No siis miksi ei jo pelkän hajuveden ihanan ulkoasun takia! Ainakin itseeni vetosi tämä persoonallinen pullo. Itselläni on kylläkin useita hajuvesiä, mutta otin vain yhden kesäksi mukaan Suomeen ja useimmat hajuveteni ovat isompia pulloja, jonka takia tämä pieni 30 ml pullo on erittäin kätevä ja helppo ottaa mukaan pikkulaukkuunkin!

Haju vesi on todella raikas kukkaisen hedelmäinen ja tosi tyttömäinen. Onnistuin tämän ostoksen siis löytämään Italian päästä lentokentältä Tax free -tarjouksista.

Markkinoiden korkkarilöytö

Heti, kun näin nää korot niin tiesin, että nää olis niin mun juttu! Onneksi kokokin löytyi ja sain tehtyä tämän ihanan 10€ markkinalöydön.

Kaksi shortsipukua

Tässä tämä ensimmäinen shortsipuku reissulta! Sekin oli vain tuon vaivaisen 10€ ja olikin heti mulla käytössä nyt viikonlopun festareilla! Mulla on ollut aika vähän hellevaatteita mukana, sillä en osannut ollenkaan varautua näihin lukemiin mitä on ollut ja jätin suurimman osan hellevaatteistani Tukholmaan, niin kiva saada pari helppoa kesävaatetta mukaan vaatekaapin varustukseen.. Tämä on kuitenkin mielestäni super kiva ja kesäinen, sekä helposti eri asusteita yhdistelemällä asusta saa rennomman tai juhlavamman.

Tässä toinen ostamani shortsipuku, joka on tosi tavallinen, mutta ihanan rento. Näin hengarissa se näyttää helposti enemmän mekolta, mutta kyseessä on shortsipuku. Uskon, että tälle tulee tietenkin enemmän käyttöä arjessa, koska se on yksinkertaisesti vaan niin mukava ja menee myös helpommin viileämmillä säillä, kun ei ole kuosiltaan niin kesäinen.

Kesäinen haalari

Tässä viimeinen hankintani. Alunperin oli tarkoitus laittaa tämä viikonlopun festareille, mutta koska säät suosivat niin mustat ja pitkät leveät lahkeet tuntui aivan liian kuumalta idealta, haha. Haalari on kuitenkin todella kesäinen, joten toivon, että tulisi pian vielä kivoja kesäiltoja, joissa pääsisin sitä käyttämään.

Mukavaa viikkoa kaikille, xx

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SavedBySunshine
SavedBySunshine,
Oi noi kukkakuvioiset asut on ihania 😍😍
nouw.com/savedbysunshine
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos!! mustakin täydellisiä nyt tähän kesään 😍👌🏼
nouw.com/nennakalsi
MillaK
MillaK,
Ihania ostoksia kaikki! Etenkin tuo raidallinen shortsipuku näyttää niin kivalta ja rennolta 😍
nouw.com/millak
NennaKalsi
NennaKalsi,
Se kyllä on!! (nimimerkillä juuri nyt päälläkin) 😍👌🏼✨
nouw.com/nennakalsi
Danielaikaheimo
Danielaikaheimo,
Ihanaat ostokset! 😊
nouw.com/danielaikaheimo
NennaKalsi
NennaKalsi,
Ihana, että sun mielestä myös! Nää kyllä ilahdutti paljon ☺️👌🏼
nouw.com/nennakalsi
EmmaSini
EmmaSini,
Toi kukkakuosinen shortsipuku on täydellinen! Ihastelinkin sitä jo kun näin sen sun instagramissa 😉 Ja eikä miten ihana toi hajuvesipullo on! 😃
nouw.com/emmasini
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos ihanasta kommentista ❣
nouw.com/nennakalsi
Sonvas
Sonvas,
Super kivoja juttuja! Markkinalöytöjen tekeminen on parhautta 😍
nouw.com/sonvas
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos! ja jep niin on, sika kiva vaan pyöriä ympäri markkinoita, kun mitä vaan voi tulla vastaan ja sit pysähdellä ja ihastella 😍
nouw.com/nennakalsi