LETOJANNI, SISILIA

Nyt on kotiuduttu reissusta ja nautin parhaillani viimeistä lomapäivääni. Tässä kohtaa haluan julkaista täällä blogissa vielä julkaisemattomani lomakuvat, ettei varmasti käy niin, ettei osa niistä ikinä näkisi päivänvaloa! Seassa on myös muutamia kuvia, mitkä olen jakanut Instagramin tai Facebookin puolella.

Koska kuvia on kertynyt niin paljon niin jaan kuvat muutamaan eri postaukseen niin niitä on myös helpompi selata vähän kategorian mukaan. Tähän ensimmäiseen kuva-postaukseen aion julkaista kuvat Letojannista, eli kaupungista, jossa hotellimme sijaitsi! Kaupunki on aika pieni ja rakentuu pitkän rantaviivan varrelle. Kaupunki on kuitenkin hyvin italialainen ja siellä lomailee myös paljon Italialaisia kesällä, minkä itse myös havaitsin selkeästi.

"Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa", annetaanpa siis näissä postauksissa kuvien puhua puolestaan!

Ihastuttava tunnelmallinen pikkuinen italialainen rantakaupunki, eikö?!

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

  • Travel

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihanaa tunnelmaa tuossa kaupungissa kyllä <3 Sisilia on ylipäätään kyllä niin place to visit, siis noi rannat on niin upeita!
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Eikö olekkin!! Letojannissa ei myöskään ollut mitään kovaa tungosta vaikka olikin heinäkuu ja oli jotenkin tosi ihana päästä nauttimaan sellasesta paikallisesta fiiliksestä <3
nouw.com/nennakalsi
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Olen aina halunnut käydä siellä! Ihania kuvia <3
nouw.com/ladolcemusica
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos!! Kaupunki oli kyllä mielestäni erittäin kiva <3
nouw.com/nennakalsi