KUULUMISIA

Viisi päivää taas takana Helsingissä ja on kyllä ollut ihana nähdä rakkaita täältä! Päivät on mennyt vauhdilla, mutta on tässä vielä onneksi puolet reissusta jäljellä.

Kalenteria on täyttänyt ystävien näkemisen ja töiden ohella opiskelut, jotka eivät tosiaan katoa maata vaihtamalla. Onneksi Helsingissä on ihania opiskelupaikkoja, jos päättää kotikonttorin siirtää muualle!

Käytiin Miljan kanssa testaamassa Itsudemo ensimmäistä kertaa ja oli kyllä kokeilun arvoinen. Kiva saada keskustaan uusi vaihtoehto edulliselle ja laadukkaalle sushi-buffetille!

Käytiin myös äidin kanssa Cafe Torpanrannan terassilla kuohuvilla asuntokauppojen kunniaksi viikonloppuna. On ollut niin ihana huomata kuinka kevät todella tekee viimein tuloaan ja ulkona viihtyy jopa mielellään pidemmänkin aikaa.

Ah ja sauna! Ruotsissa ollessani voisin käydä saunassa salilla, mutta hyvin harvoin jaksan ottaa pyyhettä ja saippuoita mukaan ja suuntaan vain treenin jälkeen suoraan kotiin. Oli siis todella ihana päästä saunomaan pitkästä aikaan! Tätä se 'suomalaisuus' on kai kun huomaa kaivanneen saunaa - niin stereotypia kuin se onkin.

Pitkä kävely meren rannassa, lintujen laulua ympärillä, auringon lämpöä poskipäillä. . .

Heti kun saa käyttöön isomman keittiön tiskikoneella varustettuna löydän itseni usein keittiön puolelta! On ollut kiva päästä testaamaan muutamiakin eri reseptejä, joita olen halunnut kokeilla. Ruoan laitto on kyllä yksi niistä asioista, joihin haluaisin löytää enemmänkin aikaa ja asia, josta tulee oikeasti hyvä fiilis. Resepti kuvan pastaan löytyy edellisestä postauksesta täältä!

Tällaiset kaksi ihanaa sain myös kahviseuraksi viikonloppuna! Ei oltu Julian kanssa kunnolla nähty sitten joulun, joten oli tosiaan aika korjata asia. Saan kuitenkin tämän mimmin pian myös vierailulle Tukholmaan!

Ludde on mun pikkuinen 7kk vanha "kummipoika" ja kyllä tuli koiraterapia taas tarpeeseen ja oli ihana seurailla tän pikkuisen touhua ♥

Loppuviikko töitä ja sitten taas kotia kohti!

Nenna

​Minut löytää myös: InstagramYouTube & Facebook

  • Lifestyle
  • Near Helsinki, Suomi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

EmmaSini
EmmaSini,
Oi miten suloinen pieni hauva 😍 ihania kuvia ja kiva katsella kuulumisia näiden kautta!
nouw.com/emmasini
NennaKalsi
NennaKalsi,
Oi kiitos! ja joo hän on niin mielettömän suloinen 😍
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Voi miten ihania kevätkuvia! Oikein välityy toi auringon lämpö tännekin ♥ Pitäis itsekin käydä terassilla korkkaamassa kausi 😉
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Oi kiitos! Oon niin innoissani tästä alkavasta keväästä 😍✨ Ja tottakai ihana päästä taas terdelle 😉
nouw.com/nennakalsi
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Tää oli tosi kiva postaus ja ihania kevätfiiliksiä tuli tänne ruudun toiselle puolelle <3
nouw.com/emmikristiinan
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos ihanasta kommentista Emmi ❣️
nouw.com/nennakalsi