KUUKAUDEN BLOGIHILJAISUUS ON OHI!

Hei taas!

Voin sanoa, että olen iloinen tällä hetkellä tätä postausta kirjoittaessani, nimittäin on ihana olla takaisin Nouwin sivuilla ja päästä kirjoittamaan jälleen! Edellisestä postauksesta on tosiaan kulunut nyt reilu kuukausi ja vaikka tilannetta ei tuskin tarvitsisi sen kummemmin selitellä niin halua asiasta pari sanaa sanoa.

En siis alunperin suunnitellut pitävänäni näin pitkää taukoa, mutta yksinkertaisesti kiire otti elämässäni hallinnan viimeisen kuukauden aikana. Tein 38h/vk töitä ja siihen päälle koitin lukea kahteen uusintakokeeseen ja nähdä perhettä ja ystäviä sen parhaani mitä aikaa riitti vielä Suomessa. Vaikka olisin halunnut, niin yksinkertaisesti tuntui siltä, että aikaa ei olisi ollut istahtaa koneelle uuden kirjoituksen äärelle. Kaiken ylimääräisen ajan käytin siihen, että nukuin kertynyttä univelkaani pois ja sitten jatkoin taas kovalla vauhdilla eteenpäin.

Väsymys ja tunne siitä, ettei kunnolla palaudu edes pitkien yöunien jälkeen ovat asioita, jotka ovat pyörineet minun arjessa jo aivan liian kauan. Toivonkin, että tämä syksy tuo uusine mahdollisuuksineen minulle tilaisuuden korjata tätä parempaan suuntaan.

Nyt olen kuitenkin jo viikon ehtinyt olla takaisin Tukholmassa ja koulu starttaa huomenna! Vaikka pieni jännitys on jälleen hiipinyt uuden lukukauden aloituksesta niin odotan kyllä paljon paluuta arkeen. Toivon jopa osittain saavani otteen hieman tylsästä arjesta, jossa tulee taas hämärtyvät illat kirjastolla tutuksi, sekä kuntosali-jäsenyyteni on muutakin kuin oranssi kortti lompakossa.

Tutkintoni monipuolisuudesta saan nauttia, kun opinnot nyt jatkuvat täysin uuden aiheen ympärillä. Minulla alkaa nimittäin tämä syksy juridiikan kurssilla! En olisi välttämättä uskonut lukiossa lyhyen ruotsin tunnilla, että joku päivä opiskelen Tukholman yliopistolla lakia ruotsiksi... Kaikki kiitos ja kunnia tässä kohtaa lukioni ruotsin opettajalle, joka sai minut opiskelemaan ja yrittämään entistä kovempaan. En nimittäin ollut ikinä kielissä luokkani parhaimmasta päästä, mutta tämä opettaja oli yksi niistä harvoista, joka oikeasti huomasi sen, että yritin kuitenkin ja tuki minua tässä Nykyäänkin ajattelen, että jos johonkin todella uskoo ja on valmis tekemään töitä kunnolla sen eteen niin silloin taivas on vain rajana (palataan sitten tähän postaukseen ja näihin motivaatiolauseisiin 2kk päästä kun tämän juridiikan kurssin koe odottaa minua, hehe).

En voi uskoa, että kesä on jo ohi ja että kolme kuukautta Suomessa valui ihan läpi sormieni. Oli jälleen todella haikeaa lähteä ja hyvästellä ihmisiä, sillä en tosiaan tiedä olenko tulossa Suomeen vasta seuraavan kerran jouluna.

Tänään me oltiin kuitenkin Hannan kanssa aamulla ottamassa kuvia, jotka tässä postauksessa ovat näytillä ja aurinkoinen Tukholma antoi meille kyllä parastaan. Rakkaus kaupunkia kohtaan ei ole hävinnyt mihinkään ja tuli taas sellainen olo, että onhan tää nyt aika hienoa asua täällä. Kävellessä kaupungin katuja tuntuu, kuin olisi jossain keski-euroopassa ja pakko myöntää, että sunnuntaibrunssit Östermalmilla antavat myös aivan uudet voimat.

Tämä päivän asu oli myös jotenkin niin minua! Oli ihana olo, kun fiilis ja asu osui yhteen ja sai rokkaa katuja omalla tyylillään. Liila tekonahkamekko, ruutukuvioinen jakku, vyölaukku sekä avokärkiset sock bootsit: mitä te tykkäätte tästä lookista? Uskon, että se nähdään minun päälläni vielä monta kertaa tämän syksyn aikana!

Ihanaa alkanutta syyskuuta kaikille ja palaillaan taas pian! xx

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

  • Near Ladugårdsgärdet, Tukholma, Ruotsi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

piiakristiina
piiakristiina,
ihana asu ja tsemppiä opintoihin!😍
nouw.com/piiakristiina
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos paljon Piia ❣️✨
nouw.com/nennakalsi
suvimyllymaki
suvimyllymaki,
Tää asu on vaan niin upea etten kestä! 😍
nouw.com/suvimyllymaki
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos tosi paljon!! Kiva, että säkin tykkäät 😍
nouw.com/nennakalsi