KEVÄINEN PARSAPASTA

Törmäsin tähän itselle uuteen reseptiin aiemmin viikolla ja nyt viikonloppuna päätettiin äitin kanssa sitä testata. Resepti osoittautui oikein hyväksi ja koska se on vielä erittäin helppo niin haluan sen täällä jakaa!

Parsapasta (4 hengelle)

1 (500g) puntti vihreää parsaa
400g täysjyväspagettia
2dl parmesaanijuustoa raastettuna
75-100g voita
( Tilkka valkoviiniä )
Mustaapippuria

1. Huuhtele parsat huolellisesti ja leikkaa niiden kuivat kannat pois.

2. Höylää parsat mandoliinilla tai terävällä kuorimaveitsellä, jonka jälkeen siirrä kylmään veteen odottamaan.

3. Raasta parmesaanijuusto.

4. Keitä pasta paketin ohjeen mukaisesti suolalla maustetussa vedessä.

5. Ota pannulle 2,5dl pastan keitinvettä ja lisää voi, (jos haluat lisätä valkoviiniä lorauksen tuomaan lisää makua, ota keitinvettä vain 2dl). Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria.


Keitä seosta ja anna sen hieman tiivistyä, jonka jälkeen lisää valutetut parsat joukkoon porisemaan.

6. Nesteen haihduttua lisää joukkoon valutettu pasta.

7. Tarjoile heti parmesaanin kera!


Kokeilkaa ihmeessä reseptiä, sillä ainakin omasta mielestäni se oli todella hyvä ja aion tehdä pian uudestaan! Joukkoon on myös helppo halutessaan lisätä vaikka kanaa, mutta se toimii myös hyvin näin.


Ihanaa alkavan kevään viikonloppua kaikille ♥

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

  • Recipes
  • Near Helsinki, Suomi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Meillä oli omassa versiossa vielä vuohenjuustoa mukana, oli niin herkkua 😍
nouw.com/emmikristiinan
NennaKalsi
NennaKalsi,
Oi joo vuohenjuusto ois varmaa sika hyvä lisä!! 😍
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Nam, kuulostaa ihan älyhyvälle! <3 Tätä on varmaan pakko kokeilla 😎
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Suosittelen! 😍👌🏼
nouw.com/nennakalsi