KESÄN TAVOITTEITA

Aij, että kyllä kelpaa olla takaisin Suomessa!

Suurin ero viimeisen 1,5viikon aikana on ollut varmaan siinä, että olen syönnyt muutakin kuin puuroa, heh. Katsotaan miten käy, kun arki tässä tasaantuu, mutta ainakin toistaiseksi on tullut nautittua ja elettyä aika hyvin.

Nämä kuvat yläpuolella on Hilton Helsinki Kalastajatorpalta, jossa ruoka osottautuu joka kerta super hyväksi, sekä ravintolassa on todella kaunis merinäköala.

On niin paljon juttuja mitä haluan toteuttaa tämän kesän aikana ja onkin mielettömän ihanaa kuinka tämä kesä on alkanut! Olen ehtinyt käydä jo parin päivän road tripillä, nähdä monia ystäviä sekä tutkia keskustan uusia paikkoja, joissa olen halunnut käydä.

Yksi kesäni tavoite on panostaa enemmän treenaamiseen, sillä vaikka treenimotivaatio on ollutkin hukassa, niin olen haaveillut, että jonkinlainen säännöllinen treenirytmi löytyisi kesän aikana. Ainakin tähän ensimmäiseen viikkoon mahtui kiireisestä aikataulusta huolimatta kaksi treeniä, joista olen tosi iloinen.

Tärkein tavoitteeni on kuitenkin panostaa arkeen. Siihen, että järjestän paljon aikaa perheelle ja kavereille ja toteutan kaikkia ihania kesäsuunnitelmia, enkä jätä niitä vain ajatusten tasolle.

Nämäkin yläpuolella olevat kuvat otettiin Stockmann Roof:lla, minne päädyin lauantaina 5minuutin extempore suunnittelulla!

Viimeisenä - mutta ei tosiaan vähäisempänä - asiana tälle kesälle haluan löytää enemmän aikaa itselleni. Esimerkkinä tämä ihana aamupala hetki, joka minulla oli tänään: Olin nukkunut pitkät hyvät yöunet, herännyt vähän ennen yhdeksää ja tehnyt hyvän aamupalan, jota menin nauttimaan terassille samalla blogipostauksia lueskellen.

Se on hassua, kuinka lähden aina ensimmäisenä karsimaan omille jutuilleni tarkoitetusta ajasta, jos tuntuu, että aika ei riitä kaikkeen. Tähän koitan kuitenkin saada muutosta kesän aikana!

Uskon, että kesästä tulee ihan mielettömän kiva ja että se on ohi ennen kuin edes huomaakaan. Tavoitteena on löytää hyvä tasapaino töiden ja kesäsuunnitelmien välille.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, xx

Nenna

Minut löytää myös: Instagram, YouTube & Facebook

  • Lifestyle
  • Near Vanha Munkkiniemi, Helsinki, Suomi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihania juttuja oot puuhastellut! Niin kaunis oot tossa kuvassa, missä sulla on toi skumppa kädessä<3 Toivottavasti saat kesällä tehtyä itelle enemmän aikaa :') Mullakin tavoitteena alkaa taas treenailemaan säännöllisemmin!
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
On kyllä ollut niin onnistunut aloitus tälle kesälle, että tästä on hyvä lähteä eteenpäin 😍 Ja voi kiitos ihana ❤️ Toivon mukaan löydetään molemmat aikaa enemmän itsellemme ja treenaamiselle!
nouw.com/nennakalsi
mprepula
mprepula,
ihania kuvia😍 meidän niin pitää miittaa lähiaikoina ja mennä vaikka piknikille?🙏🏻
nouw.com/mprepula
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos 😍 Ja joo ehdottomasti! En enää pysy millään perillä ootko vielä nyt reissussa vai missä, mutta pitää viestitellä ja lyödä lukkoon piknik date 😘
nouw.com/nennakalsi
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Niinpä, muista itseäsi <3 Hyvää maanantaita sulle ^^
nouw.com/ladolcemusica
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos ❤️ Ihanaa viikkoa sullekkin!
nouw.com/nennakalsi
Sannanq
Sannanq,
Hyvältä kuulostaa 👌 samanlaisia suunnitelmia mullakin!
nouw.com/sannanq
NennaKalsi
NennaKalsi,
Jee kiva, että sulla samoja juttuja! Toivon mukaan ne toteutuu sullakin 😚
nouw.com/nennakalsi