EDULLINEN MUTTA IHANA KESÄKOHDE

Heips! Mun on pakko aloittaa tämä postaus samantien tosi nololla tunnustuksella. Tää postaus on siis ihanasta päiväretkestä Suomenlinnaan, jonne mentiin Rikun kanssa viime viikonloppuna.

Noniin se tunnustus, heh... Tämä oli siis tosiaan mun ja Rikun ensimmäinen kerta Suomenlinnassa. Tää on oikeesti mun mielestä vähän paha juttu, kun Suomenlinna on kuitenkin niin klassikko kesäkohde ja itsekin asunut niin kauan Helsingissä.

Tätä asiaa kerkesin hetken jo kavereille ja perheelle kauhistella, jolloin äiti yritti kuitenkin muistuttaa minua yhdestä kerrasta, kun olin aiemmin ollut Suomenlinnassa. Tämä kerta oli kuitenkin tosiaan sellaisen vaahtosammuttimen kokoisena joten en tätä todellakaan muista millään tavalla.

Lopputulemana se, että pidän tätä ensimmäisenä käyntinä Suomenlinnassa, sillä tuota toista kertaa ei mielestäni hirveän hyvin voi laskea.

Olen haaveillut toteuttavan kesän aikana jonkun risteilyn Helsingin edustalla, mutta nämä risteilyt maksaa helposti jo useamman kymmentä euroa, joka painaa hieman opiskelijan köyhää budjettia.

Ei käyntiä Suomenlinnassa voi ihan risteilynä pitää, mutta ainakin tosi ihana ja edullinen kohde, kun saareen tosiaan pääsee bussilipun hinnalla !

Suomen säät pistää vieläkin parastaan. Tietenkään säät eivät nyt ole ehkä ihan niin hyvät, kuin toukokuun puolella, mutta on mielestäni aika huikeaa, että ei tule edes mieleen ottaa takkia mukaan ja saa mennä päivästä toiseen mekoilla! Sillä kaikki jotka tuntee minut yhtään paremmin niin tietää, että yritän oikeasti parhaani mukaan välttää housuja, jos on mahdollista, haha. Sen takia nää säät on tehnyt minut mekko- ja hameihmisenä todella onnelliseksi!

Ja siis toinen hauska asia tähän meidän Suomenlinnan reissuun liittyen oli se, että Riku ja minä siis molemmat onnistuttiin polttamaan itsemme aika hyvin. Itse palaminen ei kyllä ollut mitenkään hauskaa, mutta se hauska osuus oli, että olen reissannut paljon elämäni aikana etelän kohteissa ja viime syksynä kävin Indonesiassa ja voin sanoa, että en ole palanut vuosiin niin pahasti kuin tänä päivänä. Vissiin Suomen alle 20astetta ja puolipilvinen sää osaa olla petollisempi kuin Balin ja Kreikan rantamatkat, heh.

Me käveltiin Kustaanmiekan kärkeen ja syötiin siellä pienet eväät, jotka oltiin aiemmin käyty hakemassa kaupasta. Päivästä tuli oikeestaan super kiva, vaikka aluksi olikin ahdistus siitä, että kaikki kiva kesätekeminen maksaa aina paljon - ei näköjään sentään ihan kaikki!

Aiotteko te mennä tänä kesänä Suomenlinnaan?

Tällaiset pienet kesäretket on kyllä ainakin minulle sellaisia kohokohtia, joita on sitten kiva muistella syksyn tullessa viltin alta kodin sohvalta!

Nenna 

Minut löytää myös: Instagram, YouTube & Facebook

  • Lifestyle
  • Near Helsinki, Suomi

Tykkää-merkinnät