FASHION WEEK STOCKHOLM / IDA SJÖSTEDT AW19

Hei!

Tästä tulee jotenkin vähän nostalginen fiilis, sillä blogini toinen kirjoitus ikinä oli viime vuoden Tukholman Fashion Week:ltä ja tässä sitä nyt ollaan taas. Pääsin siis eilen seuraamaan Ida Sjöstedtin AW19 näytöstä muotiviikoille. Ilta oli aivan uskomattoman upea ja sieltä ei voinut lähteä kuin hymy korvissa ja todella inspiroituneena.

Viime vuoden Fashion Week Stockholm järjestettiin Grand hotellilla, joka on paikkana aivan upea ja todella mahtipontinen. Sen takia alkuun herättikin pohdintaa, että miksi tänä vuonna muotiviikot oli siirretty Tukholman huutokauppakamarille (Nybrogatan 32). Perille päästyä kuitenkin sijainti ei enää mietityttänyt ja näin jälkeenpäin ajateltuna lokaatio oli jopa mahdollisesti ehkä parempi näin. Tilat olivat itsestään niin yksinkertaiset, jonka ansiosta itse mallisto pääsi niissä paremmin esille, toisin kuin Grand hotellin peilisalissa huomio saattaa keskittyä vain itse rakennuksen upeuteen.

Tarjolla oli kuohuvaa, drinkkejä ja pientä naposteltavaa. Ovet avattiin puolituntia ennen näytöstä niin, että ihmiset ehtivät juurikin kierrellä ja jutustella ennen näytöksen alkua.

Seurana tapahtumassa minulla oli Sara, joka näytti taas jälleen aivan upealta! Haluan häntä vielä kiittää tässä illasta, sillä onhan se niin, että hyvä seura kruunaa aina kaiken ♡

Mutta kurkistetaanpa nyt vielä Sjöstedtin mallistoon! Tässä ei ole tosiaankaan kuvia kaikista esityksen asuista vaan vain osasta, jotka itselläni pisti silmään.

Mitä te tykkäätte?

Mallistossa on mielestäni monia ihania yksityiskohtia ja paljon leikittelyä eri tekstuurien kanssa. Sjöstedt on käyttänyt paljon kiiltäviä, kimaltelevia ja läpikuultavia kankaita kerrostettuna. Värimaailma pysyi pitkälti mustan, beigen ja vaaleanpunaisen välillä. Itse inspiroiduin mallistosta todella paljon ja sain jälleen yhden syyn enemmän odottaa kevättä: kevät muoti!

Itselläni oli päällä tämä sama jumpsuit kuin pari viikkoa aiemmin pidetyssä urheilugaalassa, joka vilahtikin juuri aiemman postaukseni kuvissa. Mutta kerrankos sitä gaaloissa ja muotiviikoilla käy, ja musta on vain aina niin hyvä ja varma vaihtoehto!

Inspiroituneena ja kiitollisena on hyvä jatkaa nyt tätä viikkoa eteenpäin!

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sonvas
Sonvas,
Katoin jo instasta et näyttipä ihanalta tapahtumalta 😍 Ja upealta näytät jumpsuitissa! 😌
nouw.com/sonvas
NennaKalsi
NennaKalsi,
Toi oli kyllä jälleen aivan upea kokemus 😍🙌🏼 Ja voi kiitos Sonja, ihana kommentti 💛
nouw.com/nennakalsi
Roosa
,
Ohoh ompas tavallisen näkösiä vaatteita yleisöllä, neuleita jne. Mutta en oo koskaan ollut tollaisessa tilaisuudessa niin en tosin tiedä et mikä asukoodi siellä on ollut 😊 Joka tapauksessa näytti tosi kivalta kaikki <3
NennaKalsi
NennaKalsi,
Joo siis pakko sanoa, että itseäkin yllätti miten porukka oli tullut niin rennosti paikalle! Tai mielestäni vuosi sitten pukeutuminen oli mielestäni tasokkaampaa (voi tokin juurikin vaikuttaa se että sillon oltiin Grandillä) 🤔 Tilaisuus oli kuitenkin just ihan mielettömän kiva kokemus 😘
nouw.com/nennakalsi
emiliaveronikan
emiliaveronikan,
En yhtään ihmettele, että fiilis oli tapahtumasta poistuessa inspiroitunut! Mielettömiä 😍 vitsi kun pääsis joskus itsekin tiirailemaan näytöstä!
nouw.com/emiliaveronikan
NennaKalsi
NennaKalsi,
Eikö ookkin upeita 😍 toivottavasti sullekkin tulee vielä tällanen mahdollisuus! 😚
nouw.com/nennakalsi