ENGLANNISSA TEHDYT KIRPPARILÖYDÖT

Viikko sitten olin vielä Englannissa ja kävimme kirpputorilla, josta onnistuin tekemään kivoja löytöjä! Haluankin ne nyt teille täällä jakaa.

Laukku 3£

Kolmen punnan hyväkuntoinen laukku, jonne mahtuu tietokone mukaan. Tämä oli oikeasti todella tarpeellinen hankinta, sillä minulla on tällä hetkellä päivittäisessä käytössäni ainoastaan yksi laukku minne saan hyvin tietokoneeni koululle lähtiessä, mutta myöskin niin, ettei tarvitsisi mitään valtavan kokoista "säkkiä" raahata mukana. Laukku on todella hyvässä kunnossa ja tykkään todella paljon tästä kiiltävän mustasta kuosista, josta se on.

Kolme mekkoa juhliin (2£ per kappale)

Olen sitä mieltä, että laadusta ei kannata yleisesti ottaen tinkiä hinnan takia sekä määrä ei korvaa laatua. Nämä mekot olivat kuitenkin hyvässä kunnossa ja suoraan sanottuna olen kaivannut juhlavimpiin mekkoihin pientä päivitystä, sillä nykyiset ovat minulle ehkä hieman pieniä tai muuten vain en tunne niissä oloani ehkä niin mukavaksi enää. Koulun kautta meillä on jonkun verran juhlia, jossa juurikin kaivataan tällaista hieman siistimpää pukeutumista ja myös kun menen ulos kavereideni kanssa yleensä kaikilla on tällöin myös mekot päällä. Musta toimii aina ja sen takia myöskään mielestäni ei voi omistaa liian montaa erimallista/tyylistä pikkumustaa kaiken varalta.

Villakangastakki 15 £

Tämä takki oli kallein ostokseni tuolta kirpputorilta. Siitä pyydettiin alun perin 20puntaa, mutta saimme tingittyä hintaa hieman. Voin myöntää, että suurin heikkouteni vaatteissa on varmaan takkien ja mekkojen keräily, sen takia olinkin niin iloinen saadessani tämän tummansinisen villakangastakin kokoelmaani, sillä sellaista minulla ei tosiaan ole koskaan ollut. Tykkään vaihdella tyyliäni päivän ohjelmasta ja fiiliksestä riippuen, sen takia olisi mielestäni vaikeaa, jos omistaisin vain yhden kausitakin, joka näkyisi aina asustani päällimmäisenä ja muuttaisi asukokonaisuuden tyylin joka kerta samankaltaiseksi.

Neule 2£

Rakastan karvakauluksia ja -huppuja, joten tämä kahden punnan neule nyt vain löysi aika nopeasti tiensä käteeni. Lomalla tulee usein sellainen olo, että on kiva päästä hieman shoppailemaan ja tämä "shoppailu flow" iski minuun tuolla kirppiksellä. Voin kuitenkin sanoa, etten olisi etukäteen uskonut, että reissuni suurimmat ostokset teen tuolla pellolla järjestetyllä kirpputorilla, kun kohteina oli myös Pariisi ja Lontoo, heh.

Pieniä keittiöjuttuja (kaikki 1£ tai vähemmän)

Minulla on kotona lieden yllä tällainen pieni hyllykkö seinällä, missä pidän mm. mausteita. Ostin tämän ison lasisen purkin sokerilleni, joka on yleisesti ollut vain paketissaan ja sitten sain vaihdettua myös suolan ja pippurin niiden muovipakkauksista tällaisiin keraamisiin sirottimiin.

Aloitin myös tänä vuonna keräilemään shottilaseja paikoista, joihin matkustan ja koska Lontoossa emme ehtineet turistikauppaan lasia etsimään niin mielestäni tämä "London Dry Gin" lasi ajaa asiansa paremmin kuin hyvin tältä matkalta.

Tällaisia asioita tarttui tällä kertaa mukaan, toivon mukaan piditte postauksesta!

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Superhyviä löytöjä oot tehnyt! 😻 Mäkin keräsin yhdessä kohtaa shottilaseja kaikkialta ulkomailta missä oon joskus käynyt, mutta sitten niitä alkoi pursuta kaapeissa 😂
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Joo olin itsekkin yllättynyt kuinka paljon kaikkea kivaa löytyi pienen engalantilaiskylän kirpputorilta 😍🙌🏼 Ja joo siis olen pikku hiljaa alkanut tajuta, että noita laseja tosiaan saattaa sitten ”pikkasen” kertyä, jos leikkiin lähtee kunnolla mukaan - apua 😂
nouw.com/nennakalsi