"CABIN CREW, READY FOR TAKE OFF"

Vihdoin! Tänään vihdoin alkaa mulla kesäloma ja voin vaan sanoa, että voisin oikeasti itkeä nyt tällä hetkellä, jos antaisin itselleni luvan siihen. Voisin itkeä onnesta ja helpotuksen tunteesta. Siitä, että mulla vihdoin koittaa taukoa koulusta ja pääsen nauttimaan kesäisistä suunnitelmista, mutta, voisin myös itkeä siitä, kuinka väsynyt olen tällä hetkellä.

Tiedän, että moni samaistuu tähän väsymyksen tunteeseen mikä koittaa loman alkaessa. Se tunne, kun voit sanoa itsellesi vihdoinkin "nyt saa hellittää" ja jolloin uskallat laskea suojamuurit alas ja antaa reippaan näköisen tekohymyn hyytyä. Tänä keväänä tää tunne on vaan ollut paljon viime vuosia vahvempi, tai sitten oon kerennyt vuodessa unohtaa kuinka väsynyt sitä olikaan myös viime vuonna.

Nyt kuitenkin en voisi olla kiitollisempi itselleni siitä, että jaksoin ottaa niskasta vielä kiinni tämän loppukevään ja voin oikeasti todeta, että ansaitsen tämän loman.

Hauskintahan tässä on, kun kokoajan puhun lomasta ja todellisuudessa työni alkavat jo heti maanantaina, joten mulla on tässä koulun ja töiden välissä vain torstaista sunnuntaihin saakka lomaa. Tämä ei kuitenkaan oikeasti yhtään haittaa mua ja olen tosi innoissani menossa maanantaina töihin. Tää työ on mulle aivan uusi ja musta on ihana päästä kehittämään itseäni työmaailmassa! Tällaisissa kesätöissä on kuitenkin se hyvä puoli, että sitten, kun lähtee työpaikalta on oikeasti täysin vapaa ennen seuraavaa työvuoroa, eivätkä työt seuraa opintojen lailla kotiin. Odotankin innolla, mitä kaikkea keksin kesällä tehdä, kun mulla on jokainen viikonloppu nyt vapaana konttorityön ansiosta!

Vaikka olenkin väsynyt, niin ennen kaikkea tällä hetkellä olen helpottunut ja kiitollinen. Tiedän, ettei mun opiskelu ja työnteko mene hukkaan, vaikka uusintojakin joskus osuu kohdalle. Olen päässyt jo paljon pidemmälle mun elämässä, kuin missä olin 1,5vuotta sitten ja niin monta kokemusta rikkaampana ja taitavampana jo nyt.

Palaillaan pian, tämä tyttö ottaa nyt lennon kotiin, Suomeen! xx

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

Tykkää-merkinnät