"CABIN CREW, READY FOR TAKE OFF"

Vihdoin! Tänään vihdoin alkaa mulla kesäloma ja voin vaan sanoa, että voisin oikeasti itkeä nyt tällä hetkellä, jos antaisin itselleni luvan siihen. Voisin itkeä onnesta ja helpotuksen tunteesta. Siitä, että mulla vihdoin koittaa taukoa koulusta ja pääsen nauttimaan kesäisistä suunnitelmista, mutta, voisin myös itkeä siitä, kuinka väsynyt olen tällä hetkellä.

Tiedän, että moni samaistuu tähän väsymyksen tunteeseen mikä koittaa loman alkaessa. Se tunne, kun voit sanoa itsellesi vihdoinkin "nyt saa hellittää" ja jolloin uskallat laskea suojamuurit alas ja antaa reippaan näköisen tekohymyn hyytyä. Tänä keväänä tää tunne on vaan ollut paljon viime vuosia vahvempi, tai sitten oon kerennyt vuodessa unohtaa kuinka väsynyt sitä olikaan myös viime vuonna.

Nyt kuitenkin en voisi olla kiitollisempi itselleni siitä, että jaksoin ottaa niskasta vielä kiinni tämän loppukevään ja voin oikeasti todeta, että ansaitsen tämän loman.

Hauskintahan tässä on, kun kokoajan puhun lomasta ja todellisuudessa työni alkavat jo heti maanantaina, joten mulla on tässä koulun ja töiden välissä vain torstaista sunnuntaihin saakka lomaa. Tämä ei kuitenkaan oikeasti yhtään haittaa mua ja olen tosi innoissani menossa maanantaina töihin. Tää työ on mulle aivan uusi ja musta on ihana päästä kehittämään itseäni työmaailmassa! Tällaisissa kesätöissä on kuitenkin se hyvä puoli, että sitten, kun lähtee työpaikalta on oikeasti täysin vapaa ennen seuraavaa työvuoroa, eivätkä työt seuraa opintojen lailla kotiin. Odotankin innolla, mitä kaikkea keksin kesällä tehdä, kun mulla on jokainen viikonloppu nyt vapaana konttorityön ansiosta!

Vaikka olenkin väsynyt, niin ennen kaikkea tällä hetkellä olen helpottunut ja kiitollinen. Tiedän, ettei mun opiskelu ja työnteko mene hukkaan, vaikka uusintojakin joskus osuu kohdalle. Olen päässyt jo paljon pidemmälle mun elämässä, kuin missä olin 1,5vuotta sitten ja niin monta kokemusta rikkaampana ja taitavampana jo nyt.

Palaillaan pian, tämä tyttö ottaa nyt lennon kotiin, Suomeen! xx

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

Tykkää-merkinnät

Kommentit

aadavedenoja
aadavedenoja,
Ihanaa pidä kivaa sun pikku lomalla ! ❤️❤
nouw.com/aadavedenoja
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos ❤️ tää Suomi-lomailu tulee kyllä ihan tarpeen niin saa ladattua vähän akkuja 😍
nouw.com/nennakalsi
Sarakatarinas
Sarakatarinas,
Ihanaa kesälomaa! 💕😍
nouw.com/sarakatarinas
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos Sara 💞✨
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihanaa lomaa, oot sen niin ansainnut <3 Töissä on oikeasti parasta just toi, että ei tarvi "ottaa niitä kotiin" 😊 Ihana lueskella sun blogia loma viikon jälkeen :-*
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos ihana tosi paljon! ❤️✨ ja jep toi on kyl töiden ihan ykkös puolia 👌🏼
nouw.com/nennakalsi
EmmaSini
EmmaSini,
Ihanaa ja rentouttavaa pikku lomaa!❤❤
nouw.com/emmasini
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos, minä nautin! 😘😍
nouw.com/nennakalsi
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Oot ollut kyllä todella reipas ja pieni breikki opiskeluista on varmasti kohdallaan! Hirveesti tsemppiä uusiin töihin, mullakaan ei oo kesälomaa ollenkaan vaan hyppään toisista töistä suoraan toisiin 😊 Täällä myös viikonloppuina vapailla oleva ja se on kyllä parasta! ❤️
nouw.com/nooramaijakatariina
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos Noora 😘 ollaan me reippaita, mutta onneks on kivat työt 👌🏼 Nyt ilo irti viikonlopuista 😍
nouw.com/nennakalsi
SaraV
SaraV,
Ihanaa lomaa ja paljon tsemppiä myös töihin! ❤️ Jos sulla vaan on aikaa, niin ois kiva vaikka käydä kuvailemassa kesän aikana!😊
nouw.com/sarav
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos paljon!! Ja joo ois kyllä tosi kiva 👌🏼 kuvailut passaa aina 😍
nouw.com/nennakalsi