BLOGIN 1-VUOTISSYNTYMÄPÄIVÄ

Hei! Tänään on blogini syntymäpäivä, ja tuntuukin hassulta kuinka kaukaiselta blogin aloittaminen tuntuu, vaikka siitä ei tosiaan ole enempää kuin tämä yksi kulunut vuosi. Siihen on kuitenkin mahtunut paljon ja haluaisinkin tähän teille lukijoille listata hieman faktoja kuluneesta vuodesta blogini parissa!

Aikavälillä 23. tammikuuta 2018 - 22. tammikuuta 2019 blogissani...

...on julkaistu 68 kirjoitusta ja siellä on käynyt 5301 yksittäistä kävijää.

Koska Nouwin tilastolliset seurannat ovat muuttuneet kuluneen vuoden aikana niin, että en pysty vertaamaan sitä kuinka monta kertaa mitäkin postausta on luettu suhteessa toiseen, niin joudun listaamaan vuoden top 10 postausta yksittäisten kävijöiden määrän perusteella (painamalla kirjoituksen nimeä saat sen auki uudessa välilehdessä).

TOP 10 KIRJOITUKSET KULUNEELTA VUODELTA:

1. Tätä on vaikea sanoa ääneen

2. The first post

3. (Poistetut kuvat)

4. Ainaista arjen luksusta?

5. Stockholms universitet

6. Vuosikatsaus 2018

7. The stories behind my tattoos

8. Viikon työmatkalle

9. My new home

10. Turistina kotikaupungissa

Odotan innolla mitä vuodella 2019 on tarjottavana ja olen varma, että blogini pysyy osana sitä! Haluan tässä kohtaa kiittää kaikkia teitä, ketkä olette tukeneet minua blogini kanssa ja antaneet niin ihanaa ja kannustavaa palautetta! Parasta bloggauksessa onkin ollut se vuorovaikutus muiden kanssa.

Blogini kautta olen puhunut niin monen ihmisen kanssa, joihin en muuten todennäköisesti olisi ollut yhteydessä. Olen myös tutustunut useisiin uusiin ihmisiin ja toisinaan se hämmästyttääkin, kuinka monta sitä saakaan tätä kautta elämäänsä. Parhaita hetkiä vuoden varrelta on myös ollut, kun minulle on tultu sanomaan, että kirjoituksiini on pystytty samaistumaan todella hyvin ja minua on kiitetty, siitä että olen kirjoittanut kyseisestä aiheesta.

Itselleni tekee todella hyvää aina aika ajoin pysähtyä näpyttelemään konetta, muidenkin kuin kouluasioiden merkeissä, ja pohtia mitä kaikkea sitä arjessa onkaan ehtinyt tapahtua ja päästä purkamaan niitä ajatuksia, jotka pyörivät mielessä.

Ihanaa viikkoa kaikille & kuullaan taas pian, xx

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Onnea ihanalle blogille ja sen kirjoittajalle ♥
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Voi kiitos ihanainen ❤️❤️
nouw.com/nennakalsi
emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Hyvää yksvuotissynttärii ihana blogi ja tyyppi sen takana! ♡
nouw.com/emiliaveronikan
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos Emilia, oot itsekkin niin inspiroiva ja upea nainen! ❤️
nouw.com/nennakalsi