6 PÄIVÄÄ AIKAA PAKATA LAUKUT

Hei! Mun on oikeasti ihan mielettömän vaikea käsittää mihin tää kesä katoaa! Kesäkuu jo takana ja heinäkuun ekat päivät mennyt menojaan ja mulla korostuu tämä kesän nopea eteneminen eniten siitä, että mulla on ollut tiedossa reissu about kesäni puolivälissä, eli heinäkuussa ja nyt lähtöön on enää 6päivää!!

Tällä kertaa olen sentään näinkin tietoinen pian alkavasta matkastani, että jopa harkitsen, että aloitan tänään vähän pakkailemaan matkalaukkuja. Olen siis oikeasti juuri niitä ihmisiä, jotka rakastavat matkustamista, mutta vihaavat pakkaamista ja jättävät sen AINA liian myöhään. Viimeksi, kun pakkasin laukkujani Ruotsissa tänne Suomeen tuloa varten ja taisi olla matkalaukut auki vielä 20min ennen lentokentälle lähtöä... hups.

Teen muuten koko kesän töitä paitsi, että mulla on nyt tämä yksi kokonainen viikko lomaa. Puntaroin aluksi vaihtoehtojani tälle viikolle (sillä tiesin, etten kotona näitä päiviä ainakaan haluaisi viettää) ja muutaman tunnin pohdinnan jälkeen huomasin, että olimme varanneet matkan yhdessä äitini ja siskoni kanssa! Nopeat päätökset on ollut aina todella tyypillisiä meidän perheessä, ja silloin, kun joku hyvä idea keksitään, niin eikun tuumasta toimeen...

Tää matka varattiin jo tosiaan pari kuukautta sitten, ja mun piti kirjoittaa siitä blogiinkin paljon aiemmin, mutta kuten olen tässä jo moneen kertaan sanonut niin tämä aika katoaa jotenkin ihan mun sormien lävitse ja yhtäkkiä ollaan tässä tilanteessa, että makaan jo viikon päästä Italian auringon alla.

Me suunnataan siis meiän perheen tyttöjen kanssa Sisiliaan! Tosi kiva lähteä tällä kokoonpanolla, sillä vaikka asun tämän kesän lähellä äitiä ja siskoani niin, koska en heidän kanssaan asu samassa paikassa näkeminenkin jää paljon vähemmälle.

Mulle matkustaminen on yksi 'henkireikä', jos näin voi sanoa. Oon koko mun elämän ajan matkustanut monta kertaa vuodessa ulkomaille ja siitä on sitten syntynyt tämä rakkaus näitä reissuja kohtaan. En tiedä onnistuisiko oikeastaan multa edes sellainen vuosi, jolloin en kertaakaan lähdettäisi reissuun...

Italiassa kävin ensimmäisen kerran alle vuoden ikäisenä ja se on maa, minne olen tehnyt eniten matkoja. Se on kaikista maista myös itselläni lähinnä sydäntä matkustelun suhteen. Italiassa ruoka, ilmasto, kulttuuri, ihmiset ja ympäristö on vaan niin ihania mielestäni.

Tästä tulee vissiin 9 matkani Italiaan, mutta Sisilia on aivan uusi kohde minulle! Ihana nähdä jotain uutta, mutta odotukset ovat myös kovat. Meidän perheen suosikki lomakohde koko lapsuuteni aikana oli Amalfin rannikko ja siellä erityisesti Positano. Paikka on aivan mielettömän upea ja itse olen sinne päässyt nauttimaan kaiketi jo 4 kertaa! Muita kaupunkeja, joita olen Italiasta kerennyt näkemään on: Rooma, Milano, Gardajävi, Sorrento, Napoli, Amalfi, Capri, Como ja Lecco . . . joten ette voi varmaan edes käsittää kuinka innoissani olen tästä matkasta ja uudesta kohteesta Italiassa!

Nyt yritän tyhjentää matkalaukkuni edelliseltä reissulta (olen siis myös mielettömän huono pakkaamisen lisäksi myös purkamaan tavaroitani) ja sitten siirryn katsomaan noita ihania kesämekkoja, jotka pääsevät tälle reissulle mukaan!

Tämän postauksen kuvista vielä kiitos ihastuttavalle @mprepula :lle ♥

Mukavaa viikkoa kaikille, xx

Nenna

Minut löytää myös täältä: Instagram, YouTube & Facebook

  • Lifestyle
  • Near Helsinki, Suomi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Ihania suunnitelmia! Reissukuvia odotellessa😍 ja sama, tää kesä menee aina liian nopeasti. Just kerkee tajuta, että se edes on ja sitten on jo elokuu..😅
nouw.com/emiliaveronikan
NennaKalsi
NennaKalsi,
Joo niitä reissukuvia kyllä varmasti tulee!! 😍 en malta odottaa, niin ihanaa pitää pikku loma 🙏🏼 ja jep oot ihan oikeessa tossa... kohta on silleen ”kesä meni jo” 🙈
nouw.com/nennakalsi
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Kuulostaa jo valmiiksi ihan mielettömältä reissulta, nauttikaahan <3
nouw.com/emmikristiinan
NennaKalsi
NennaKalsi,
voi kiitos!! me nautitaan 😍
nouw.com/nennakalsi
EmmaSini
EmmaSini,
Ihanaa reissua teille! Kuulostaa ihanalta 😍
nouw.com/emmasini
NennaKalsi
NennaKalsi,
Joo en malta odottaa!! 😍
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Hei aivan ihanaa reissua!!<3 Vitsi nää kuvat nainen, oot gorgeous!!<3
nouw.com/stepstoselflove
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos sulle superisti ihanainen ❣️❣️
nouw.com/nennakalsi
Seidiannika
Seidiannika,
Oi ihanalta kuulostaa, tosi hyvää reissua!😍🌴
nouw.com/seidiannika
NennaKalsi
NennaKalsi,
Kiitos paljon 😍😘🙌🏼
nouw.com/nennakalsi