Ännu ett inlägg och i denna stund sitter jag på balkongen kollar ut över havet likt ett barn som fått gå lös inne på 4-gott, och varför det undrar ni säkert. Jo mina vänner SOLEN, denna underbara sak som glimtar fram ibland som får hela Sverige att bli kär på nytt.

Ännu en röd tråd förstörd efter bara en mening.

Som sagt är det jobb som står på schemat idag och innan dess ska jag bara njuta, varit ute på en promenad med musik på högsta volym. Försöker hitta nya/gamla låtar som man blir lycklig av till helgens lopp, även kollat runt nu på morgonen på nya träningskläder. Musik & nya träningskläder är nog det jag får mest motivation av.
Men i helgen ska jag bara njuta, ta in känslan & ha skoj, inte lägga någon vikt på hur det går utan känslan jag har under och efter. För om 3 veckor jag springer mitt första maraton och jag önskar att jag hade förberett mig bättre men har hela tiden lagt träningen efter att det ska vara kul, för det är då jag tror man kan hålla motivationen uppe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

nu är det snart två timmar sedan yttrade jag de berömda orden ”nädu, nu ska jag nog gå och lägga mig så jag är piggimorgon”men ändå är jag kvar. jag plockade upp telefonen, bläddra igenom instagram och plopp (som de lät) kom inspirationen, tankarna startade en väldans fight i hjärnan och ännu ett rörigt nattinlägg ska nu komponeras.

Har gått och blivit små betuttad i dessa fyra, känns som en bra blanding. inte så "aha ja nu har hon slagit i huvudet igen och valt kuddar i regnbågens alla glad färger" men inte heller "okej men 2 vita & 3 svarta fiffigt natta hade jag aldrig kommit på".
Med detta citerat ska jag fortsätta kolla på tv. Godnatt!

Likes

Comments

Visst är det mysigt att drömma sig bort på hemnet? Jag skulle absolut inte vilja flytta eller byta ut den lägenhet jag har men mest för att få inspiration ! För(hoppningsvis) snart kommer väl sommaren och sol, & då finns det ju inget bättre än sena kvällar och långa frukostar på balkongen?
Har precis lagt klart den nya trallen och soff gruppen står ute, så nu börjar det roliga kuddar & blommor !
Har hittat massvis med fint på både Hm home & Jotex, ska bara bestämma mig för vad så får jag visa er när jag fått hem det!  

Likes

Comments

Si så där ja, ännu en gång jag bestämt mig att ta nya tag att skriva ner lite tankar och vardag. Jag misstänker att ni skriker av glädje, har partyhattarna på sned och blåser serpentiner över skrivbordet.

inte? okej.

Har innan försökt att skriva ner en rad eller två varje dag men det gick lika bra som valet i Usa. Men skam den som ger sig.

Det är onsdag och jag är ledig, min att göra lista va lång och motivationen var på topp. TILLS att jag helt plötsligt insåg hur otroligt skön min soffa är vilket resulterade till att jag för bara en stund sen vaknat upp från en go powernap.
SÅ frukost står högst på listan & efter mycket om och men kämpade jag mig bort till Ica för att inhandla en sån där typiskt ledig dag frukost, go yoghurt med massa nötter (tips!! ⬇) som avslutades med croissant med nutella!

Prefekt start på en ledig onsdag helt enkelt.


tips, istället för att slänga på solrosfröna på yoghurten som dom är, rosta dom! Lägg i dom i pannan i 3-4 minuter och smaken på dom blir 1000 gånger godare !

Likes

Comments