Big no! Hjälp mig bestämma.

Något som jag saknar så fruktansvärt mycket det är vissa saker att äta, som bland annat räkor som jag älskade innan och framför allt GODIS.

Allt ni skulle bara veta vilket godistroll jag var innan.

Blev mycket godis då det var lätt att äta och ta med då jag haft problematik med mat tidigare.

Men inget smakar det samma längre.😲

Det är häftigt och samtidigt obehagligt hur kroppen kan förändras.

Blir fan deppig på riktigt...

Varför jag kom att tänka på detta var för jag har så sjukt länge varit sugen på räkor men samtidigt har bara tanken på hur annorlunda och konstigt det skulle kunna komma att smaka fått mig att tappa suget helt.

Men idag blev det av.

Inte lika hemskt som jag trodde att det skulle bli men samtidigt, BIG NO på det igen.dENNA DAG

Vaknade vid 10 och kände fruktansvärt mycket ångest. Ville inte.. Så låg kvar i sängen en timma, snabbfixade mig och drog i väg till Allum (Köpcenter här) Gick runt i affärer och kollade lite för att tänka på annat.

Dock gick jag igenom affärerna ganska snabbt och var tvungen att vara kvar där borta en stund till för jag inväntade paket som skulle komma, så jag satte mig och gjorde naglar lite spontant.. Men jag behövde det för att pigga till mig lite😁 Har fortfarande fruktansvärt med ångest..

#Babyland

#Nails

Jag måste bara säga en sak, hur galet är inte det att beställa hem en vara och på mindre än 12 timmar kunna hämta ut det!

ÄLSKA INSTABOX!

Som jag nämnde igår så fick jag hem en åkpåse som jag tyckte blev för liten. Denna vart MYCKET större, lite överdrivet stort för en nykomling och båda två var super fina, goa och bra på sitt sätt så funderar starkt på att behålla båda samtidigt känns det lite onödigt.

Vad tycker ni?

Behålla båda åkpåsarna eller bara en och i sånna fall vilken ?

Den mindre är 70 cm lång och större är 100 cm lång!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ta den som passar i vagnen
nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229