#nouw30daychallenge


Jakten på nye utfordringer. Jeg elsker å utfordre meg selv og ikke minst ta imot nye muligheter. Nå har nouw startet en konkurranse der vinneren får en reise til London. Men dette er ikke grunnen for at jeg ønsker å delta. Jeg skal skrive og oppdatere bloggen min hver eneste dag i 30 dager. Og dette er noe jeg gleder meg mye til. Nå får jeg sjansen til å utvikle meg og vise meg fram. Jeg har ulike planer og ambisjoner for denne mnd:


STRUKTUR - Bli mer strukturert og jobbe på en mer profesjonell måte. Jeg er opptatt av at hverdagene mine er rutinert og strukturert, men i det siste har jeg dessverre ikke helt klart det. Dette er noe jeg virkelig vil jobbe med og bli flinkere på! Og det skal jeg vise gjennom strukturert arbeid.

ÅPEN - Jeg ønsker å bli mer åpen om meg selv og virkelig vise fram hvem jeg virkelig er. Det er utfordrende å vise seg selv fram på en åpen og ærlig måte 24/7 - men dette er mitt største ønske akkurat nå. Jeg vil at alle mine lesere skal få bli kjent med meg.

VARIASJON - Mitt fokus er å gi dere lesere varierende innlegg og bilder. Dette skal jeg legge ekstra vekt på med tanke på at jeg ikke ønsker en ensformig blogg. Allerede nå har jeg planlagt en del nye ting som skal testes ut - Så det gjelder bare å følge med.

KREATIVITET - Er det èn ting som er vanskelig i bloggverden, så er det å skille seg ut. Men kreativitet er noe jeg elsker og jeg er klar for å utforske nye måter å blogge på. Jeg gleder meg til denne mnd og håper dere vil følge meg videre. #nouw30daychallenge - Ønsk meg lykke til!

http://nouw.com/magazine/boost-bloggen-din-og-vinn-reise-til-lond-4235

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229