Uppdatering

Nu var det längesedan jag uppdaterade här, ber om ursäkt för det igen... Ni ska självklart få en uppdatering även om det har stått helt stilla i mitt liv förtillfället. Jag har påbörjat ett jätte stort och vikitigt arbete i skolan som påverkar mina dagar extremt mycket ( inte positivt). Början av denna veckan startade jag igång med min träning igen. Jag har besökt gymet alla dagar denna veckan och känner mig för första gången på länge frisk! Som ni förmodligen inte vet gymade jag nästan varje dag för typ ett år sedan. Jag prioterade tränningen framför allt förr och planen är att inte falla in de spåren igen!

Imorgon är det fredag vilket innebär helg. Denna helgen kommer jag spendera med mina tjejkompisar hemma hos mig. Imorgon kommer de hit med deras väskor packade för att stanna här i tre dagar. Mina föräldrar är borta vilket innebär tjejhelg!! Tjejhelg innebär sena kvällar, onyttig mat och en massa skratt, vem tackar nej till det???

Ikväll så tillbringade jag min kväll med hela min familj på Tugg, eftersom de åker imorgon ville vi spendera de sista timmarna tillsammans. Jag är ett stort fan av tugg - all mat, så de passade mig perfekt! Kvällen avslutades med en kort promenad med min syster och såklart plugg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229