Studenten

Är du taggad på studenten? Vad har du för förväntningar ?
Jag vet att det är dåligt... MEN jag är skyhöga förväntningar. Men jag vet att mina förväntningar kommer håller förverkliga eftersom jag kommer umgås med alla människor som jag tycker om mest. Det kommer vara en obeskrivlig känsla. Jag förstår människor som tycker det är jobbigt och ledsamt. Men detta är en dag jag länge väntat på och att se den komma är fantastiskt. Jag har inget mer att hämta på min skola, jag är klar där.

Men mina förväntningar är umgås med nära och kära. Dela speciella, obeskrivlig känslor med människor man älskar. Vinka och tacka adjö. Och ett extremt ståhej.

Vad kommer du sakna från gymnasiet?
Jag kommer att sakna att träffa alla man tycker om varje dag. Jag kommer sakna att ha rutiner. Men det är de enda och rutiner kommer nya, människor jag tycker om kommer jag fortsätta träffa. Så det är inget som jag kommer sakna som jag kommer behöva leva utan, som tur är!! Men jag ska inte ljuga att det kommer vara läskigt. Någon tar min säkerhet från mig och jag kommer stå på egna ben. Men är inte det det spännande?

Vad har du för planer efter gymnasiet?
Direkt efter gymnasiet kommer jag resa till Marbella och ta vara på mitt sista sommarlov. Gå på festivaler och sitta på uteserveringar i timmar. Åka på någon resa med min familj. Men när sommarlovet är slut ska jag försöka hitta ett jobb inom den riktningen jag ska. Jag kommer att jobba, jobba och jobba. Åka på någon resa däremellan men framförallt jobba och spara pengar. Eftersom jag och mina kompisar planerar att flytta till Australien efter ett år efter studenten. Hyra en lägenhet, jobba och resa runt. Skapa en vardag. Vänta med plugget. Inte sätta sig i en skolbänk på ett tag, några år. Bara leva.

Vad vill du plugga?
Jag vill plugga fashion communication. Jag vill ta några skrivarkurser. Men jag vill plugga någonting med kläder, skriva och ta bilder. Något kreativt. Jag vill däremot inte plugga i Sverige. Men jag har ingen brådska. Jag kommer inte stressa. Jag kommer vilja vara helt säker på vad jag vill göra och det får ta hur långt tid som helst. Jag ska plugga något jag kommer älska.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229