Snabba frågor om mig

När vaknade du idag?
Satte väckarklockan på 06:38 men jag klev upp ur sängen efter halvsovit klockan 07:15. Sofie hämtade mig 07:35 för att köra oss till skolan. Vilket ledde till stress, typiskt mig.

Vad åt du till frokust?
Som vanligt på vardagar kommer mamma in med en kopp kaffe och en macka till mitt sovrum när jag sitter och sminkar mig. Ibland sätter hon sig på sängen och försöker föra en konversation men jag är alltid för trött. Så i morse åt jag en ost macka med smält ost och drack en kopp kaffe.

Nämn tre saker man kanske inte vet om dig?
- Jag är världens klängigaste kompis. Kramar och gosar lite för mycket. Mina kompisar i början av vår relation tyckte att jag var för på men nu har dem vant sig, så nu får jag gosa så mycket jag vill med dem.

- Jag blir så påverkad av filmer. Om jag kollar på MMA fighter film så kommer jag leva, drömma om att bli det. Kommer gå lektioner tills jag inser att det faktist inte är min grej. Om jag kollar på en serie där människor mår dåligt och den är lite hemsk, så kommer jag må dåligt under den perioden.

- Gråter för allt, gråter när någon får golden buzer på X Factor, lyckotårar såklart. Är en riktigt blödig människa. Inte när det gäller mig själv, men har sjukt lätt att få medkänsla för andra och att bli lycklig och stolt för någon.

Vilka är dina favoritbutiker?
Arket, Vallgatan, Other stories, Weekday och Mango. Zara har väldigt snygga kläder också men efter en vecka har alla det. Inte lika roligt då.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229